BACK TO
TOP
Brand name

Νέα προϊόντα Μύλων Λούλη στην Artoza

Η Μύλοι Λούλη εμπλουτίζει την ευρεία γκάμα προϊόντων της, με δύο νέα, καινοτόμα προϊόντα. Το μείγμα Low GI Ευ Ζην, ειδικό για ψωμί χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη και το αλεύρι Τύπου 70% Super Δυνατό, παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά στο ευρύ κοινό, στη 16η Διεθνή Έκθεση Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής Artoza, που πραγματοποιήθηκε στο Μetropolitan Expo από 22-25 Φεβρουαρίου 2019.

amuloiloulhArtoza1

19
0

Η οικογένεια της Μύλοι Λούλη υποδεχόταν τους πελάτες της καθημερινά, στο ειδικά διαμορφωμένο σε μπυραρία περίπτερο της εταιρείας. Εκεί πρόσφερε ελληνικούς μεζέδες με τη συνοδεία αρτοσκευασμάτων όπως pretzel με το νέο αλεύρι τύπου 70% Super Δυνατό, κριτσίνια με αλεύρι Πολύκαρπο, μπαγκέτα με Extra Rustic και Extra Ζυμωτό αλλά και νόστιμο ψωμί χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη με το νέο μείγμα Low GI Ευ Ζην.

Όπως σημειώνεται, η Μύλοι Λούλη, με πίστη στο όραμά της να δημιουργεί αξία για την ανθρώπινη διατροφή και ακολουθώντας τις σύγχρονες διατροφικές τάσεις, δίνει συνεχώς έμφαση στην ποιότητα και την ανάπτυξη νέων μοναδικών προϊόντων. Προσφέρει διαχρονικά την πλουσιότερη και πληρέστερη γκάμα προϊόντων στον επαγγελματία αρτοποιό και ζαχαροπλάστη, με σκοπό να τον βοηθήσει να διακριθεί σε μια απαιτητική αγορά που συνεχώς εξελίσσεται.

Λίγα λόγια για τη 16η Διεθνή Έκθεση Artoza 2019

Η κορυφαία έκθεση για την Αρτοποιία και Ζαχαροπλαστική Αrtoza αποτελεί μια από τις ισχυρότερες και πλέον εξειδικευμένες εκθέσεις στην Ελλάδα και μία από τις πιο αναγνωρισμένες στο είδος της διεθνώς. Εκεί σμιλεύονται οι πλέον σημαντικές εμπορικές επαφές και συμφωνίες ανάμεσα στην προμηθευτική αγορά και τους επαγγελματίες της Αρτοποιίας και της Ζαχαροπλαστικής στη χώρα, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή. Kάθε δύο χρόνια η έκθεση συγκεντρώνει στελέχη και ιδιοκτήτες από χιλιάδες επιχειρήσεις της Αρτοποιίας, της Ζαχαροπλαστικής, του Παγωτού αλλά χιλιάδες και από τα ξενοδοχεία και τη μαζική εστίαση. Με άριστα οργανωμένους τομείς εκθεμάτων, με τη συμμετοχή των κορυφαίων εταιρειών της προμηθευτικής αγοράς και αθρόα προσέλευση επαγγελματιών επισκεπτών, η ARTOZA είναι ο χώρος όπου ζυμώνεται το μέλλον ολόκληρου του κλάδου.

Περισσότερες πληροφορίες:

www.loulismills.gr

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία