BACK TO
TOP
Brand name

Δέκα βραβεύσεις για την Οινοποιία TSANTALI

Το ειδικό βραβείο του Καλύτερου Αποστάγματος στον φετινό Διεθνή Διαγωνισμό Οίνου και Αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης εξασφάλισε το KANENAS Τσίπουρο και συνολικά εννιά μετάλλια - τρία εκ των οποίων χρυσά - για τα κρασιά και τα αποστάγματά της η Οινοποιία TSANTALI.

akanenasxwrisglukanisobottlestheskh

6
0

Όπως υπογραμμίζουν οι άνθρωποι πίσω από την παρασκευή τους, για μια ακόμη χρονιά τα αποτελέσματα αποδεικνύουν τη σταθερή ποιότητα που είναι ταυτόσημη με το όνομα TSANTALI και η οποία αντανακλάται μέσα από μια ευρεία γκάμα προτάσεων που εκπροσωπούν διαφορετικές ζώνες του βορειοελλαδίτικου αμπελώνα, ποικίλα στυλ και διαφορετικές κατηγορίες τιμής.

Η ανάδειξη του KANENAS Τσίπουρο ως το κορυφαίο απόσταγμα του φετινού διαγωνισμού, που συνοδεύτηκε με τη διπλή χρυσή διάκριση για την απλή και την πεπαλαιωμένη εκδοχή του, εκλαμβάνεται ως εντυπωσιακή νίκη για μια ετικέτα που διανύει μόλις τον δεύτερο χρόνο κυκλοφορίας της, αποτελώντας το νεότερο μέλος της ιδιαίτερα αγαπητής οικογένειας του KANENAS που φέτος γιορτάζει τα 10 χρόνια της.

Με όπλο την ιδανική ισορροπία ανάμεσα στην κομψότητα και τον πλούτο αρωμάτων και γεύσεων, το KANENAS Τσίπουρο -χωρίς γλυκάνισο- βρέθηκε στην κορυφή της κατηγορίας του ανάμεσα σε 34 συμμετοχές. Η εξασφάλιση παρουσίας και της παλαιωμένης εκδοχής του KANENAS Τσίπουρο (εσοδείας 2017) στην πρώτη τετράδα με τις υψηλότερες βαθμολογίες της κατηγορίας τιμά ιδιαίτερα την οικογένεια Τσάνταλη που μετρά περισσότερα από 100 χρόνια στην παραγωγή αποσταγμάτων ποιότητας.

Εξαιρετικά ήταν τα αποτελέσματα και για τους οίνους TSANTALI με τον ροζέ ΕΜΜΕΤΡΟ ΛΟΓΟ να αξιολογείται με τη δεύτερη υψηλότερη βαθμολογία στην κατηγορία του κερδίζοντας το τρίτο χρυσό, ενώ το λευκό ‘αδερφάκι’ του στην πρώτη χρονιά με την μονοποικιλιακή σύνθεσή του από Μαλαγουζιά απέσπασε ασημένιο μετάλλιο.

Καθεμιά από τις υπόλοιπες πέντε διακρίσεις θεωρείται από την TSANTALI απτή αναγνώριση της συμβολής της στην εξέλιξη της ελληνικής οινοποίας: Ασημένιο για το ΜΑΥΡΟΥΔΙ, ποικιλία που αναβιώθηκε από την οικογένεια Τσάνταλη στα μέσα της δεκαετίας του '90 ξεκινώντας από τον ιδιόκτητο αμπελώνα στην Μαρώνεια της Θράκης, και ακόμη τρία μετάλλια για ετικέτες πιστοποιημένης βιολογικής καλλιέργειας από το Άγιο Όρος και την Χαλκιδική, μέθοδος στην εφαρμογή της οποίας πρωτοστάτησε η TSANTALI από τις αρχές του 2000.

Διεθνής Διαγωνισμός Οίνου και Αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης

Αποστάγματα

Ειδική διάκριση

ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟΣΤΑΓΜΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ: KANENAS ΤΣΙΠΟΥΡΟ

Χρυσά

1. ΚΑΝΕΝΑS ΤΣΙΠΟΥΡΟ

2. KANENAS ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΠΑΛΑΙΩΜΕΝΟ 2017

Οίνοι

Χρυσό

ΕΜΜΕΤΡΟΣ ΛΟΓΟΣ 2018, ΠΓΕ Μακεδονία (ροζέ οίνος)

Ασημένια

1. KLIMA KLIMA ORGANIC CABERNET SAUVIGNON 2016, ΠΓΕ Χαλκιδική / Βιολογική καλλιέργεια (ερυθρός οίνος)

2. ΑΓΙΟΡΕΙΤΙΚΟ ABATON GOLD SELECTION 2013, ΠΓΕ Άγιο Όρος / Βιολογική καλλιέργεια (ερυθρός οίνος)

3. ΕΜΜΕΤΡΟΣ ΛΟΓΟΣ 2018, ΠΓΕ Μακεδονία (λευκός οίνος)

4. ΜΑΥΡΟΥΔΙ 2015, Ποικιλιακός Οίνος (ερυθρός οίνος)

Χάλκινα

1. ΑΓΙΟΡΕΙΤΙΚΟ ABATON GOLD SELECTION 2014, ΠΓΕ Άγιο Όρος / Βιολογική καλλιέργεια (ερυθρός οίνος)

2. ΑΓΙΟΡΕΙΤΙΚΟ ABATON 2015, ΠΓΕ Άγιο Όρος (ερυθρός οίνος)


Περισσότερες πληροφορίες:

www.tsantali.com

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία