BACK TO
TOP
Εταιρικά Νέα

«Κορυφαίος Εργοδότης 2019» η British American Tobacco Hellas

Η British American Tobacco Hellas έλαβε σημαντική διεθνή διάκριση από το ανεξάρτητο Ινστιτούτο 'Top Employer' για τη συμβολή της στην απασχόληση στην Ελλάδα.

abritishamericantobaccografeio

8
0

Η εταιρεία προχωρά στη δημιουργία 250 νέων θέσεων εργασίας μέχρι το τέλος του 2019 ως αποτέλεσμα της εισόδου των Προϊόντων Επόμενης Γενιάς του Ομίλου στην ελληνική αγορά.

Παράλληλα, όπως σημειώνεται, συνεχίζει να επενδύει στους ανθρώπους της, με παροχές και μπόνους, προγράμματα εκπαίδευσης και προσωπικής ανάπτυξης καθώς και τη δημιουργία ενός μοντέρνου και φιλικού εργασιακού περιβάλλοντος, με έμφαση στην καινοτομία και τις νέες τεχνολογίες. Τα προγράμματα εκπαίδευσης και προσωπικής ανάπτυξης της εταιρείας έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τους ανθρώπους της στην Ελλάδα και είναι προσαρμοσμένα στις ιδιαιτερότητες της ελληνικής αγοράς. Η British American Tobacco Hellas αύξησε τις ώρες των εκπαιδευτικών προγραμμάτων κατά 20% για να ανταποκριθεί καλύτερα στις ανάγκες των υπαλλήλων της.

Οι στρατηγικές και πολιτικές του τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού της εταιρείας αναλύθηκαν σε βάθος μέσω 100 ερωτήσεων που καλύπτουν πάνω από 600 βέλτιστες πρακτικές σε 10 τομείς, όπως:

- Στρατηγική Ταλέντων

- Απόκτηση Ταλέντων

- Εκπαίδευση και Ανάπτυξη

- Παροχές και Κουλτούρα

Συνολικά, η εταιρεία έχει λάβει 13 διακρίσεις τα τελευταία 7 χρόνια για την πολιτική ανθρώπινου δυναμικού που εφαρμόζει στην Ελλάδα.

Λίγα λόγια για τη British American Tobacco Hellas

Η British American Tobacco Hellas είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες στην ελληνική αγορά προϊόντων καπνού. Η εταιρεία ανήκει στην British American Tobacco plc, έναν διεθνή Όμιλο που λειτουργεί πάνω από 100 χρόνια, απασχολεί περισσότερους από 55.000 εργαζομένους και διαθέτει γκάμα με πάνω από 200 εμπορικά σήματα που διανέμονται σε πάνω από 200 αγορές. 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία