BACK TO
TOP
Εταιρικά Νέα

Η Foodelco φέρνει τα vegan μπιφτέκια της Beyond Meat

Η Foodelco σαν επίσημος διανομέας της Beyond Meat φέρνει στην Ελληνική αγορά το πλέον επαναστατικό και καινοτόμο προϊόν που έχει ήδη κατακτήσει μεγάλες αγορές του εξωτερικού με πάνω από 30.000 σημεία πώλησης παγκοσμίως.

deltio_typou_new

101
2

Ο στόχος της Beyond Meat είναι ο εξής:

Στην Beyond Meat πιστεύουμε ότι υπάρχει ένας καλύτερος τρόπος  να ταΐζουμε τον πλανήτη. Η αποστολή μας είναι να δημιουργήσουμε το μέλλον της πρωτεΐνης (The Future of Protein®)- με  πεντανόστιμα plant based μπιφτέκια, κιμά για tacos, λουκάνικα κ.α.- τα οποία παράγονται από απλά φυτικά υλικά. Με την μετάβαση από ζωικό κρέας σε plant based κρέας, δημιουργούμε μια πολύ γευστική επιλογή η οποία λύνει 4 σημαντικά θέματα σε σχέση με την κτηνοτροφία: ανθρώπινη υγεία, κλιματική αλλαγή, καταστροφή των φυσικών πόρων και κακομεταχείριση των ζώων.

Τα προϊόντα της Beyond Meat είναι εξ ολοκλήρου φυτικά χωρίς γλουτένη, σόγια, GMO,είναι 100% Vegan και η μεγάλη καινοτομία του Beyond Meat Burger έγκειται ότι κατά 97% έχει γεύση και επίγευση, όψη και υφή ενός μοσχαρίσιου burger.

Η διανομή έχει ήδη ξεκινήσει στην  Ελλάδα από την Foodelco σε επίπεδο HORECA με συνεργασίες σε κορυφαία ξενοδοχεία, εστιατόρια (vegan και non-vegan) και burger houses (Sani Resort, Moorings,Bullseye, lime bistro, roots κ.α.) αλλά και επιλεγμένα Super Market και βιολογικές αγορές (Θανόπουλος, Bamboo Vegan κ.α.)

 

Σχόλια (2)
Προσθήκη σχολίου

02-10-2019 21:21Γρηγόρης Νανίδης

Γειά σας, Μένω Πειραιά και θα ήθελα μα μάθω που μποσώ να αγοράσω τα προιόντα σας Ευχαριστώ

Απάντηση

02-10-2019 21:21Γρηγόρης Νανίδης

Γειά σας, Μένω Πειραιά και θα ήθελα μα μάθω που μποσώ να αγοράσω τα προιόντα σας Ευχαριστώ

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία