BACK TO
TOP
Εταιρικά Νέα

Στην παραγωγή κτηνοτροφικού εξοπλισμού προσανατολίζεται για τα επόμενα χρόνια η Kverneland

Τα 140 χρόνια από την ίδρυσή της γιορτάζει φέτος η Νορβηγική διεθνούς φήμης εταιρεία αγροτικών μηχανημάτων Kverneland, δίνοντας αυτές τις μέρες μια δική της εκδοχή για τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να εξελιχθούν τα πράγματα στην παγκόσμια γεωργία τα επόμενα χρόνια.

KAR_0358Kverneland_Norvigia-140-xronia_Aug_19

Γιάννης Πανάγος

26
0

 Σημειωτέον ότι από το 2012 η Kverneland έχει εξαγορασθεί από τον ιαπωνικό όμιλο της Kubota, τελεί κάτ´ουσίαν υπό ιαπωνικό management, διατηρεί ωστόσο το σκανδιναβικό ταμπεραμέντο και προσφέρει κορυφαίας τεχνολογίας αγροτικά παρελκόμενα.

Αυτές τις μέρες η καρδιά της Kverneland χτυπάει εκεί απ´ όπου ξεκίνησαν το 1879 οι ιδρυτές της, δηλαδή στα περίχωρα του Stavanger της Νορβηγίας όπου βρίσκεται σε εξέλιξη ένα τριήμερο event (21-23 Αυγούστου) με καλεσμένους δημοσιογράφους και διακινητές των προϊόντων της από όλη την Ευρώπη και τη Νότιο Αφρική.

Το Agronews βρίσκεται με αποστολή στο Stavanger και σας μεταφέρει μια ενδιαφέρουσα εικόνα των εκδηλώσεων που βρίσκονται σε εξέλιξη. Η πρώτη μέρα επικεντρώθηκε σε μια συζήτηση για το μέλλον της γεωργίας στη διάρκεια της οποίας δεν έλλειψαν οι ειδήσεις αναφορικά με τις συνεργασίες οι οποίες θα μπορούσαν να αναζητηθούν, έτσι ώστε να προχωρήσει ταχύτερα και πιο αποτελεσματικά η υπόθεση των νέων τεχνολογιών στην αγροτική παραγωγή. Άλλωστε, αποτελεί κοινή πεποίθηση ότι τουλάχιστον στο επίπεδο του λογισμικού που σχετίζεται με τους οδηγικούς χάρτες και τα γεωχωρικά η προσέγγιση θα πρέπει να είναι κοινή.

Σε μια από τις συζητήσεις του Agronews με υψηλόβαθμο στέλεχος της Kverneland ανιχνεύθηκε και η βούληση της εταιρείας να προχωρήσει τα επόμενα χρόνια την ανάπτυξη προϊόντων και λύσεων που σχετίζονται με την υποστήριξη των σύγχρονων κτηνοτροφικών εκμταλλεύσεων.

 
Φωτογραφίες: Ζήσης Πανάγος

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία