BACK TO
TOP
Εταιρικά Νέα

Η Agrohellas ενώνει δυνάμεις με την NetU Hellas με μία νέα συνεργασία

Η Agrohellas SA επιλέγει τη NetU Hellas SA για την υλοποίηση της πλατφόρμας Salesforce AI CRM για τον ολιστικό επαναπροσδιορισμό της διαχείρισης πελατειακών σχέσεων και για την βελτίωση της λειτουργικής αποδοτικότητάς της.

agro-hellas

68
0

Το Salesforce θα χρησιμεύσει ως η βασική πλατφόρμα για την Agrohellas για την αυτοματοποίηση των λειτουργιών πωλήσεών της. Αξιοποιώντας τη δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης (TN), η Agrohellas θα αξιοποιήσει προηγμένες δυνατότητες για να ενισχύσει τις αλληλεπιδράσεις με τους πελάτες, να επιταχύνει τις διαδικασίες πωλήσεων και να αποκτήσει πολύτιμες βοήθειες στο τρόπο που συνδιαλέγεται με τους πελάτες της.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την Agrohellas για την υλοποίηση της πλατφόρμας Salesforce AI CRM. Αυτή είναι η αποστολή μας και θέλουμε να συνεισφέρουμε μέσω αυτής στην αύξηση της αποτελεσματικότητας και της ανάπτυξης του οργανισμού», δήλωσε ο Χρίστος Τάττης, Ανώτερος Εμπορικός Διευθυντής της NetU Group. 

Εκ μέρους της Agrohellas, ο Υπεύθυνος Πωλήσεων Αγροτικών Εφοδίων, κ. Βασίλης Αρίκας,  δήλωσε: «Η ικανοποίηση των πελατών βρίσκεται στο επίκεντρο της εταιρικής μας ταυτότητας και το έργο αυτό θα μας επιτρέψει να βελτιστοποιήσουμε την εμπειρία των πελατών μας. Η συνεργασία μας με την ΝetU καθώς και η σύγχρονη τεχνολογία της πλατφόρμας Salesforce θα μας επιτρέψει να παρέχουμε εξατομικευμένες, ταχύτερες και ακόμα πιο αποτελεσματικές υπηρεσίες που θα ωφελήσουν τόσο τους εργαζόμενους όσο και τους πελάτες μας. Ανυπομονούμε για το θετικό αντίκτυπο που θα έχει αυτό στην εταιρεία και στους πελάτες μας».

Η πλατφόρμα Salesforce, θα προσφέρει στην Agrohellas σημαντικά οφέλη από την υιοθέτηση τεχνολογίας cloud, προσφέροντας επεκτασιμότητα, έξυπνη κινητικότητα και βελτιωμένη ανταπόκριση στις συνεχόμενες αλλαγές της αγοράς, ενώ ταυτόχρονα θα προσφέρει εξατομικευμένες εμπειρίες στους πελάτες της και θα βελτιστοποιήσει τις λειτουργίες πωλήσεών της.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την NetU και τις καινοτόμες λύσεις πληροφορικής που παρέχει, κάντε κλικ εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Agrohellas, τα προϊόντα και της υπηρεσίες της, πατήστε εδώ.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία