BACK TO
TOP
Πιστοποίηση

Εχέγγυα ποιότητας για την Nature Blessed

Στην κατηγορία ελαιολάδου που προστατεύει την οξείδωση των λιπιδίων του αίματος σύμφωνα με τον κανονισμό 432/2012 της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ανήκει το ελαιόλαδο που χρησιμοποιείται στο προϊόντα «Divine Mount Olympus» και «79» της Nature Blessed, τα οποία περιέχουν ιδανικά επίπεδα Ελαιοκανθάλης και Ελαιασίνης.

Εχέγγυα ποιότητας για την Nature Blessed

4
0

Τα εν λόγω προϊόντα κατέχουν Πιστοποιητικό Ανάλυσης από το Τμήμα Φαρμακογνωσίας της Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Η εταιρεία  Nature Blessed, που βρίσκεται στην Βιομηχανική περιοχή Θεσσαλονίκης,  Σίνδο, εμφιαλώνει, τυποποιεί και εμπορεύεται έξτρα παρθένο ελαιόλαδο.

Σύμφωνα με την Λεμονιά Δαμιανάκη, υπεύθυνη μάρκετινγκ της εταιρείας, «με την αγάπη μας για το ελαιόλαδο και  την βαθειά γνώση στις τεχνικές παραγωγής, παράγουμε ελαιόλαδο από δικούς μας ελαιώνες εδώ και 35 χρόνια ,  έτοιμοι  να σας προσφέρουμε  τον  θησαυρό της  Ελληνικής γης».

Το «Divine Mount Olympus»  είναι Premium Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο  500ml, luxury κασετίνα με έξτρα φελλό ροής και διατίθενται αριθμημένα μπουκάλια  λόγω συγκεκριμένης  ποσότητας  ελαιολάδου  κάθε έτος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τιμήθηκε με «GOLD AWARD» (Χρυσό Βραβείο) στον διεθνή διαγωνισμό ελαιολάδου στην Νέα Υόρκη  2015 , όπως επίσης με «Prestige Gold Award» (Χρυσό Βραβείο)στον διεθνή διαγωνισμό ελαιολάδου Ισραήλ 2015και τα δύο για την ποιότητα και την γεύση του.


Επίσης, έλαβε το  Χρυσό Βραβείο «GOLD AWARD» τον Μάιο του 2016   στον διεθνή διαγωνισμό ελαιολάδου στην Ιαπωνία 2016 για την ποιότητα και την γεύση του. 

Επιπλέον, το ελαιόλαδο με βότανα και μπαχαρικά «Oregano & Chili Flavor» (Ρίγανη και Τσίλι) κέρδισε «Prestige Gold Award» (Χρυσό βραβείο) στον διεθνή διαγωνισμό ελαιολάδου στο Ισραήλ 2015 για την ποιότητα και τη γεύση του.

Στον πρόσφατο διεθνή διαγωνισμό ελαιολάδου που έγινε στο Ισραήλ τον Ιούλιο του 2016 τα προϊόντα τιμήθηκαν με τα ακόλουθα βραβεία:

1) Divine mount Olympus Prestige Gold Award 

2) Divine mount Olympus Best olive oil from Greece . 

3) 2Drops Gold Award 

Τα περισσότερα απ’ τα προϊόντα της εταιρείας έχουν γραφή Braille σε ορισμένο σημείο της συσκευασίας τους, για ανθρώπους με μειωμένη όραση. 

Επίσης, η εταιρεία εμφιαλώνει και τυποποιεί σύμφωνα με  τις διαδικασίες ISO 22000:2005. 

Αναλυτικά, τα βραβεία των προϊόντων:

1.Χρυσό Βραβείο στον διεθνή διαγωνισμό ελαιολάδου στην  Νέα Υόρκη 2015 για το «Divine Mount Olympus»

2. Χρυσό βραβείο στον διεθνή διαγωνισμό ελαιολάδου TERRAOLIVO στο Ισραήλ 2015 για το «Divine Mount Olympus Koroneiki»

3. Χρυσό βραβείο στον διεθνή διαγωνισμό ελαιολάδου TERRAOLIVO στο Ισραήλ 2015 για το «Oregano with Chili Flavor» , Ελαιόλαδο με Ρίγανη και Τσίλι πιπεριά .

4. Βραβείο για την συσκευασία και τον σχεδιασμό των προιόντων μας στον διεθνή διαγωνισμό ελαιολάδου TERRAOLIVO στο Ισραήλ 2015.

5. Χρυσό βραβείο στον διεθνή διαγωνισμό ελαιολάδου στην Αθήνα «Athena Olive Oil Competition 2016» τον κωδικό μας Nature Blessed 250ml & 500ml.

6. Χρυσό Βραβείο στον διεθνή διαγωνισμό ελαιολάδου στην Ιαπωνία 2016, για ποιότητα και την γεύση του στο DIVINE mount Olympus

 

 

Δείτε εδώ τον κατάλογο με όλη την γκάμα των προϊόντων.

 

Για περισσότερες πληροφορίες: www.natureblessed.gr 

Δείτε εδώ σε ηλεκτρονική μορφή την μπροσούρα της εταιρείας:

http://issuu.com/xarismatsaridis/docs/nature_blessed_web_issue.

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία