BACK TO
TOP
Πιστοποίηση

Αίτημα ένταξης στα ΠΟΠ-ΠΓΕ για το Αρσενικό Νάξου

Υπεβλήθη αίτηση καταχώρισης της ονομασίας «Αρσενικό Νάξου» στο μητρώο των ΠΟΠ-ΠΓΕ.

Αίτημα ένταξης στα ΠΟΠ-ΠΓΕ για το Αρσενικό Νάξου

2
0

Αίτηση καταχώρισης της ονομασίας «Αρσενικό Νάξου» στο Ενωσιακό μητρώο των ΠΟΠ-ΠΓΕ., ως Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης υπέβαλε στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης η Κτηνοτροφική Ένωση Φιλιωτιτών Νάξου με έδρα το Φιλώτι Νάξου.

Σύμφωνα με τη Γενική Διεύθυνση Περιφερειακής Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Δ.Ε., η αίτηση αφού αξιολογήθηκε, δημοσιοποιείται δια της παρούσης, σύμφωνα με το άρθρο 3 της αρ. 261611/2007 ΚΥΑ (ΦΕΚ 4068), όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.

Κατά της ως άνω αίτησης καταχώρησης έχουν δικαίωμα να υποβάλουν ένσταση μέχρι και την 18/01/2017 φυσικά ή νομικά πρόσωπα που έχουν έννομο συμφέρον και είναι εγκατεστημένα στην Ελληνική επικράτεια. Οι ενστάσεις συμπληρώνονται σύμφωνα με το υπόδειγμα του παραρτήματος V της παραπάνω Κ.Υ.Α., όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει και υποβάλλονται στη Διεύθυνση Συστημάτων Ποιότητας, Βιολογικής Παραγωγής και Γεωγραφικών Ενδείξεων, Τμήμα ΠΟΠ-ΠΓΕ-ΕΠΙΠ και άλλων Συστημάτων Ποιότητας, του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, εντός της παραπάνω προθεσμίας.

Περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το αίτημα καταχώρησης της ονομασίας δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης:  http://www.minagric.gr/index.php/el/for-farmer-2/2012-02-02-07-52-07/enstaseis



Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία