Το Κτήμα Κοντοβράκη βρίσκεται στη μέση ενός πανέμορφου αμπελώνα, στην περιοχή Βρέστεζα (Κομίνι) λίγο έξω από το Κρανίδι. Έχει έκταση 100 περίπου στρεμμάτων, σε υψόμετρο από 250 ως 300 μέτρα με βορειοανατολικό προσανατολισμό.
Με μεγάλο μεράκι ο Γιάννης Κοντοβράκης και η ανιψιά του Νάντια Κωτσάκη συνεχίζουν την παράδοση της οικογένειας, εκσυγχρονίζοντας παράλληλα την καλλιέργεια του αμπελιού, το οποίο έχουν τετραπλασιάσει σε έκταση. Η παραγωγή του κρασιού γίνεται σήμερα στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του οινοποιείου, δίπλα στους αμπελώνες. Η διατήρηση και η παλαίωση γίνεται με τις πιο σύγχρονες μεθόδους αλλά πάντα με σεβασμό στην παράδοση. Βασική τους μέριμνα η διαφύλαξη της ποιότητας.
Στο Κτήμα Κοντοβράκη έχουν διασώσει και καλλιεργούν την παλαιά Κρανιδιώτικη ποικιλία Ροκανιάρης. Οι υπόλοιπες ποικιλίες που φιλοξενούνται στο Κτήμα είναι ο Σκλάβος, ο Ροδίτης, το Σαββατιανό, Mourvedre, Cabernet Sauvignon.