Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Πιστοποίηση

Cretan Mill και Ένωση Ηρακλείου ΑΒΕΕ με κοινό όραμα για ποιοτικό Κρητικό Ελαιόλαδο

Υπό τον συντονισμό και την διοργάνωση της Proactive A.E. πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή το 1ο Σεμινάριο Ολικής Ποιότητας για τις εταιρείες Cretan Mill και Uniher.

Cretan Mill και Ένωση Ηρακλείου ΑΒΕΕ με κοινό όραμα για ποιοτικό Κρητικό Ελαιόλαδο

42
0

Οι συνεργάτες και το ανθρώπινο δυναμικό των δύο εταιρειών μελέτησαν από κοινού τα κρίσιμα σημεία που αφορούν την τυποποίηση του ελαιολάδου, τα διαφορετικά στάδια της παραγωγικής αλυσίδας από το στάδιο της συγκομιδής του καρπού μέχρι το προϊόν να φτάσει στον τελικό καταναλωτή και αντιλήφθηκαν την δυναμική διαδικασία που συνδέει τα στάδια αυτά. Το σεμινάριο, που είχε διαδραστικό χαρακτήρα απέκτησε την μορφή workshop, όπου οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι, τα στελέχη και οι εργαζόμενοι αντάλλαξαν απόψεις, εποικοδομητικές παρατηρήσεις και μοιράστηκαν στοιχεία της φιλοσοφίας των δύο εταιρειών.
Η επιμορφωτική ημερίδα αποτελεί το εναρκτήριο βήμα σε μία σειρά workshops και σεμιναρίων που θα ακολουθήσουν στοχευμένα για τις δύο εταιρείες. Υπό το πρίσμα της Διασφάλισης Ποιότητας σε προϊόντα και διαδικασίες και με την συμβολή του επιστημονικού προσωπικού της Proactive,  οι δύο εταιρείες πραγματοποιούν ενέργειες συνεχούς βελτίωσης και ευθυγραμμίζονται κάτω από ένα κοινό όραμα: την ώθηση και ανάδειξη της αξίας που έχει το ποιοτικό Κρητικό ελαιόλαδο σε παγκόσμιο επίπεδο.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία