BACK TO
TOP
Αιγοπροβατοτροφία

Ξεκινούν 1η Νοεμβρίου οι απογραφές ζωικού κεφαλαίου στα Ιωάννινα

Από την 1η Νοεμβρίου έως τις 15 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθούν οι ετήσιες απογραφές ζωικού κεφαλαίου των εκμεταλλεύσεων αιγοπροβάτων για το έτος 2014, όπως ανακοινώνει η Διεύθυνση Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων, επισημαίνοντας παράλληλα ότι πρόκειται για καταληκτική ημερομηνία και δεν θα δοθούν παρατάσεις.

Αλλαγές στην σήμανση αιγοπροβάτων

3
0
Παρακαλούνται οι αιγοπροβατοτρόφοι να προσέλθουν στην Υπηρεσία (Διοικητήριο Περιφέρειας – γραφείο 100), με το Μητρώο Εκμετάλλευσης Αιγοπροβάτων συμπληρωμένο και ενημερωμένο με όλες τις μεταβολές (γεννήσεις, θανάτους, σφαγές κλπ). Μητρώα μη ενημερωμένα δε θα γίνονται δεκτά. Επιπλέον, θα πρέπει να προσκομίσουν στην υπηρεσία και φωτοτυπία του μητρώου (αντίγραφο του εξωφύλλου και των μερών Β, Γ και Ε)

Τα μητρώα θα ελέγχονται από την υπηρεσία και σε περίπτωση που υπάρχουν μεταβολές ζωικού κεφαλαίου που δεν είναι δικαιολογημένες με τα απαραίτητα παραστατικά (άδειες διακίνησης, τιμολόγια πώλησης κλπ), θα ακολουθεί επιτόπιος έλεγχος στην εκτροφή και θα ενημερώνεται ο ΟΠΕΚΕΠΕ οπότε θα επιβάλλονται κυρώσεις (π.χ. περικοπές των επιδοτήσεων κλπ).
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία