BACK TO
TOP
Αιγοπροβατοτροφία

Πλήρη προστασία της φέτας ζητά ο ΣΕΚ

Να συνεχιστεί η προσπάθεια μέχρι τον τελικό σκοπό, την πλήρη προστασία της φέτας, λέει ο ΣΕΚ.

Νέο νομοσχέδιο για την κτηνοτροφία ζητά ο ΣΕΚ

2
0

Θετική χαρακτηρίζει την πρόσφατη παρέμβαση του υπουργού Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Βαγγέλη Αποστόλου στο Συμβούλιο Υπουργών Γεωργίας και Αλιείας της ΕΕ στις Βρυξέλλες για τη Φέτα, ανακοίνωση του Συνδέσμου Ελληνικής Κτηνοτροφίας.

Επιπλέον, ο ΣΕΚ συμφωνεί με τη θέση του αναπληρωτή ότι «Θα ήταν αδύνατο να γίνει αποδεκτό για τη χώρα μας το κείμενο της Συμφωνίας ως έχει, είτε στο αρμόδιο Συμβούλιο Υπουργών της ΕΕ είτε κατά την επικύρωση της Συμφωνίας από το σώμα του Ελληνικού Κοινοβουλίου».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΣΕΚ «ο υπουργός επανέφερε  στο προσκήνιο μια συμφωνία της προηγούμενης κυβέρνησης με στόχο να την αλλάξει  και να προστατέψει τη Φέτα. Όμως θεωρεί ότι ο αγώνας θα πρέπει να ενταθεί. Αυτή η προσπάθεια πρέπει να συνεχιστεί μέχρι το τέλος, μέχρι να επιτύχουμε  τον τελικό στόχο, που είναι η πλήρης προστασία της Φέτας».

«Ο ΣΕΚ δεν εφησυχάζει αλλά θα παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις και  θα παρέμβει, όπου απαιτείται,  με όλα τα μέσα για την προστασία της Φέτας και κατά συνέπεια των κτηνοτρόφων και των καταναλωτών», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία