BACK TO
TOP
Αιγοπροβατοτροφία

Προσοχή στην αγορά αρνιών εφιστούν οι Κρητικοί

Ο Συνεταιρισμός Χανίων συνιστά στους καταναλωτές να ζητούν το σήμα του συνεταιρισμού.

Σε εξέλιξη στη Δράμα το παζάρι για την τιμή των αμνοεριφίων

0
0

Η οδηγία έρχεται μετά από πληροφορίες πελατών και μελών του συνεταιρισμού, ότι έχει γίνει αθρόα εισροή αρνιών εκτός Κρήτης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Ο Συνεταιρισμός Κτηνοτρόφων Χανίων θα ήθελε να ενημερώσει το καταναλωτικό κοινό του Νομού, ότι μετά από πληροφορίες από πελάτες και μέλη του συνεταιρισμού έχει γίνει αθρόα εισροή αρνιών εκτός Κρήτης.

Θα θέλαμε να επιστήσουμε την προσοχή στους καταναλωτές να ζητούν από τα κρεοπωλεία & Super Market το σήμα του συνεταιρισμού, όπου αναγράφεται ο κωδικός εκτροφής & το όνομα του παραγωγού.

Η παραπάνω επισήμανση είναι πολύ σοβαρή γιατί μόνο έτσι αποδεικνύεται η εντοπιότητα του προϊόντος και σε καμία άλλη περίπτωση.

Ο Συνεταιρισμός, συνεπής όσον αφορά τις διαδικασίες τροφοδοσίας της αγοράς ακολουθεί απαρέγκλιτα την προβλεπόμενη σήμανση και είναι ο μοναδικός εμπορικός φορέας στον κλάδο των αμνοεριφίων και αιγοπροβάτων που τηρεί την διαδικασία της υχνηλασιμότητας των προϊόντων του και σε καμία περίπτωση άλλα προϊόντα αναλόγου είδους που δεν φέρουν την σήμανση του Συνεταιρισμού πάνω στο κρέας.

Αγροτικός Κτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Νομού Χανίων

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία