BACK TO
TOP
Δενδροκηπευτικά

Χαλάζι έπληξε κηπευτικά και αμπέλια στην Τρίπολη

Ζημιές προκλήθηκαν σε καλλιέργειες κηπευτικών και αμπελώνες στο οροπέδιο της Μαντινείας από την έντονη ανεμοθύελλα και το χαλάζι που εκδηλώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 3 Σεπτεμβρίου.

Σιτηρά και βαμβάκι "έπληξε" η καταιγίδα

0
1

Ο αντιδήμαρχος Τρίπολης Γιώργος Καρλής με δηλώσεις του αναφέρει ότι σε ορισμένες περιοχές οι ζημιές είναι ανυπολόγιστες όπως στην περιοχή του Λεβιδίου και ειδικότερα στην Κανδήλα και το Αρτεμίσιο, αλλά και στην Άνω Δαβιά.

Ο δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης μαζί με γεωπόνους του δήμου επισκέφθηκε τις πληγείσες περιοχές, όπου διαπιστώθηκε ότι σε ορισμένα σημεία η καταστροφή είναι ολοκληρωτική. Ο κ. Σμυρνιώτης ζήτησε από τους γεωτεχνικούς του δήμου να προχωρήσουν σε εκτίμηση των ζημιών κι έγινε αναγγελία στον ΕΛΓΑ, βάσει της οποίας οι γεωργοί που υπέστησαν ζημιές, από το πρωί της Δευτέρας 5 Σεπτεμβρίου υποβάλλουν αίτηση στους κατά τόπους ανταποκριτές προκειμένου να αποζημιωθούν.

Ο αντιδήμαρχος Γιώργος Καρλής τόνισε ότι, «η βοήθεια της Πολιτείας κρίνεται αναγκαία και θα πρέπει να είναι ουσιαστική και σε σύντομο χρόνο».

Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου

10-06-2013 10:47GEORGE

Χαλάζι στην Αρκαδία καταστρέφει αγρότες μετά από αεροψεκασμούς (ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΧΕΔΙΟ...) http://aeropsekasmostripolisarcadias.blogspot.gr/2013/06/blog-post_9.html

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία