BACK TO
TOP
Ελαιώνες και Αμπελώνες

Σηματωρός ο αμπελοοινικός τομέας για την αγροτική παραγωγή

Όλη η αλήθεια του κρασιού στο περιοδικό Wine Trails που κυκλοφορεί το Σάββατο 26 Ιουλίου μαζί με την εφημερίδα Agrenda.

Σηματωρός ο αμπελοοινικός τομέας για την αγροτική παραγωγή

1
0
Βρισκόµαστε στο τέλος του Ιούλη, πλησιάζοντας στην ολοκλήρωση µίας από τις δυσκολότερες αµπελουργικά χρονιές της τελευταίας δεκαετίας αλλά ακριβώς τη στιγμή που οι υπεύθυνοι των οινοποιείων συνειδητοποιούν και πρακτικά ότι ο τρύγος πλησιάζει...

Στη θεματολογία του Wine Trails, που κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο μαζί με την Agrenda, περιλαμβάνεται ένα εκτεταμένο αφιέρωμα στις προετοιμασίες για την όσο πιο ομαλή συγκομιδή των σταφυλιών και τη μεταφορά τους στο οινοποιείο, αλλά και πλήρες ρεπορτά των συνεργατών του περιοδικού από το Παγγαίο μέχρι την Κρήτη, σε ό,τι αφορά τις πρώτες εκτιμήσεις για την ποιότητα και την ποσότητα της φετινής παραγωγής οινοστάφυλων.

Παράλληλα μια σειρά παρουσιάσεων σημαντικών μονάδων όπως το Κτήμα Μέγα Σπήλαιο, το Κτήμα Σπυρόπουλου αλλά και η Σεμέλη Οινοποιητική, νέες κυκλοφορίες ετικετών της ελληνικής αγοράς, οίνοι που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία αλλά και όλη η επικαιρότητα που αφορά τον επιχειρηματικό κόσμο του αμπελοοινικού κλάδου ξεδιπλώνονται στις σελίδες του Wine Trails, το οποίο επίσης φιλοξενεί τις εκ βαθέων συνεντεύξεις του Βαγγέλη Γεροβασιλείου και του Ανέστη Μπαμπατζιμόπουλου, την ώρα που ο Πάρις Σιγάλας αναλύει τη δεκάχρονη εμπειρία του σε έναν αμπελώνα με υποστυλώματα στη Σαντορίνη.

Και επειδή το ταξίδι του κρασιού ποτέ δεν τελειώνει, το Wine Trails μπαίνει μέσα στο μαγικό Cellar της Μεγάλης Βρετανίας, ταξιδεύει πίσω στον χρόνο ανιχνεύοντας την ιστορία του οινοτουρισμού στην Ελλάδα και όλο τον κόσμο και ετοιμάζεται να τρέξει τον 5ο Αγιωργίτικο Δρόμο στη Νεμέα, σε μια διαδρομή μέσα από τα αμπέλια δίπλα στον Ασωπό ποταμό...
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία