BACK TO
TOP
Ελαιώνες και Αμπελώνες

Χορηγός των εγκαινίων του θεάτρου «Αγγέλων Βήμα» ο Άγγελος Ρούβαλης

Τα φρουτώδη κρασιά του οινοτέχνη Άγγελου Ρούβαλη, Μικρός Βοριάς Λευκός και Μικρός Βοριάς Κόκκινος θα συνοδέψουν τη βραδιά εγκαινίων της νέας καλλιτεχνικής περιόδου ‘14-‘15 για το θέατρο ΑΓΓΕΛΩΝ ΒΗΜΑ στην Αθήνα και της εγκατάστασης poisonous needs του Κωστή Σπανόπουλου, την Παρασκευή 3 Οκτωβρίου και ώρα 8:30μμ.

Χορηγός των εγκαινίων του θεάτρου «Αγγέλων Βήμα» ο Άγγελος Ρούβαλης

0
0

H εγκατάσταση του Κωστή Σπανόπουλου η οποία διαρκεί έως και τις 5 Νοεμβρίου διακωμωδεί τα καταναλωτικά ανακλαστικά και την μαζικοποιημένη μεταμοντέρνα κοινωνία. Επίσης, επισημαίνει ότι «απομακρυνθήκαμε από τα πρωτογενή υλικά της Φύσης, αναδιπλωθήκαμε σε περίκλειστα Μega-Cities και καταλήξαμε να διακυβεύουμε, την Οντογένεση και την Φιλογένεση με αντάλλαγμα μια εφησυχαστική καθημερινή προσομοίωση».

Η σειρά κρασιών «Μικρός Βοριάς» του οινοποιού Άγγελου Ρούβαλη  αποτελείται από 7 κρασιά διαφορετικών ποικιλιών. Το όνομα της προέρχεται από την βορινή έκθεση των αμπελώνων της Αιγιαλείας , όπου βρίσκεται το οινοποιείο του Άγγελου Ρούβαλη, στα καλοκαιρινά μελτέμια (μικρούς βοριάδες) που προστατεύουν τα αμπέλια από τους καλοκαιρινούς καύσωνες και συμβάλλουν στη φρουτώδη και φρέσκια γεύση που συναντάμε σε όλα τα κρασιά της σειράς.

Ο Μικρός Βοριάς Λευκός είναι ένα κρασί με έντονη, ξεχωριστή προσωπικότητα και δροσερή οξύτητα. Ενώ, ο Μικρός Βοριάς Κόκκινος είναι ένα μοντέρνο, φρέσκο κόκκινο κρασί με έντονο φρουτώδη χαρακτήρα.

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία