BACK TO
TOP
Ελαιώνες και Αμπελώνες

Οινογαστρονομικές βραδιές στο Κτήμα Κοκοτού

Έναν κύκλο οινογαστρονομικών συναντήσεων διοργανώνει το Fresh Hotel Athens, το οποίο, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, έχει ξεχωρίσει μία σειρά από μικρές οινοποιίες «boutique».

Οινογαστρονομικές βραδιές στο Κτήμα Κοκοτού

0
0

Στο πρώτο ραντεβού Wine & Dine την Παρασκευή 13 Μαρτίου, 2015, θα απολαύσουμε μοναδικές ετικέτες του Κτήματος Κοκοτού. Τις ποικιλίες κρασιών θα συνοδεύουν αυθεντικές γεύσεις της Chef Nόης Ιωαννίδου που είναι, επίσης, εμπνευσμένες από τα προϊόντα της Ελληνικής γης. Το menu ακολουθεί το ρυθμό των εποχών όπως τον ζούμε στην γειτονική μας Βαρβάκειο Αγορά. Φρέσκα υλικά, καλής ποιότητας σε νόστιμες παρασκευές.

Το Wine & Dine φιλοδοξεί να αποτελέσει μια μοναδική πρόταση για το κοινό για ένα ταξίδι ανακάλυψης σε γευστικούς προορισμούς της Ελλάδας. Κάθε μήνα θα παρουσιάζουμε μια νέα και ξεχωριστή πρόταση από τον Ελληνικό αμπελώνα που θα καθρεφτίζει την ιστορία και τις αξίες της σύγχρονης ελληνικής οινοπαραγωγής.

 

ΜΕΝΟΥ ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΚΤΗΜΑ ΚΟΚΟΤΟΥ

Παρασκευή 13 Μαρτίου, 2015, 9:30 μ.μ – 35 ευρώ το άτομο

* 1ο πιάτο. Σαββατιανό 2014

Ταρτάρ με καβούρι, μάνγκο και λαχανικά, συνοδεία από μπουκέτο σαλάτας

* 2ο πιάτο. Chardonnay 2014

Ριζότο κόκκινης κολοκύθας με ψιλοκομμένα αμύγδαλα και τραγανή παρμεζάνα

* 3ο πιάτο. Cabernet Sauvignon 2013

Κοτόπουλο ελεύθερας βοσκής σε σάλτσα από κόκκινο κρασί, με γλυκό τραχανά

* 4ο πιάτο. Cabernet Sauvignon, Κτήμα Κοκκοτού, 2011

Ψαρονέφρι σοτέ με σάλτσα μανιταριών portobello και τρούφας, συνοδεία μπάρας baby πατάτας με μπέϊκον και θυμάρι.

* 5ο πιάτο. Borgoña Cocktail με cabernet sauvignon, φρούτα του δάσους και βατόμουρα

Κρεμέ σοκολάτας, με φρούτα του δάσους, σε βάση από κορν φλέϊκς και σορμπέ βατόμουρο

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία