BACK TO
TOP
Ελαιώνες και Αμπελώνες

Αυτό το Σάββατο το Wine Trails, με τρύγο στα μεγάλα αμπελοτόπια

Με μια στρατηγική κίνηση που περνά το branding στον επόμενο αιώνα ο κολοσσός της Nike τιμά την κλασική αξία του ιταλικού ποδοσφαίρου αλλά και παθιασμένο οινοποιό Αντρέα Πίρλο με ένα μοντέλο αθλητικών παπουτσιών που μεταξύ άλλων ιδιαίτερων χαρακτηριστικών έχουν το χρώμα του κρασιού και σόλα διαμορφωμένη με… φελλούς. Διαβάστε αναλυτικά γι' αυτή την είδηση στο περιοδικό Wine Trails που κυκλοφορεί μαζί με την Agrenda το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου.

Αυτό το Σάββατο το Wine Trails, με τρύγο στα μεγάλα αμπελοτόπια

1
0
Έμπνευση, δημιουργία, προώθηση, λοιπόν, σε απόλυτη αρμονία, όπως ακριβώς συμβαίνει και στον κόσμο του κρασιού, ο οποίος φέτος βγαίνει από έναν τρύγο ιδιαίτερα απαιτητικό αλλά και έτοιμο να ανταμείψει όσους εργάστηκαν σκληρά.

Το Wine Trails με όλο το επιτελείο του ταξίδεψε σε όλη την Ελλάδα από τη Μακεδονία έως την Κρήτη και κατέγραψε τις ιδιαιτερότητες κάθε περιοχής σε ένα πολυσέλιδο ρεπορτάζ.

Μαζί, στις 116 φορτωμένες με αμπέλι και κρασί σελίδες του, το 12o τεύχος του Wine Trails, φιλοξενεί μια αποκλειστική συνέντευξη του ισχυρού άντρα της παγκόσμιας οινικής εκπαίδευσης, Ian Harris, ενώ τολμηροί Έλληνες οινοποιοί όπως ο Δημήτρης Κιουτσούκης, ο Βασίλης Παπαγιαννάκος, τα αδέλφια Διαμαντάκη, ο Νίκος Αφιανές και ο Ευάγγελος Γεροβασιλείου αποκαλύπτουν τα σχέδιά τους αλλά και το μέλλον του ελληνικού οίνου.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει ένα εκτενές αφιέρωμα στην πιο σύγχρονη τεχνολογία κατασκευής βαρελιών και υπόλοιπου εξοπλισμού οινοποίησης, μαζί με όλες τις εξελίξεις σε ό,τι αφορά τα θεσμικά θέματα του κλάδου, όπως και ένα πολυσέλιδο πανόραμα των εκδηλώσεων που έγιναν αλλά και έρχονται.

Όλα αυτά μαζί ένα πλούσιο θεματολόγιο στο Wine Trails που έρχεται το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου μαζί με την Agrenda.
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία