BACK TO
TOP
Σιτηρά - Ρύζι

Μαθήματα Misko για παραγωγή υψηλής ποιότητας σκληρού

Για τις καλλιεργητικές πρακτικές που μπορούν να οδηγήσουν στην παραγωγή υψηλής ποιότητας σκληρού σίτου και κατ’ επέκταση υψηλής ποιότητας ζυμαρικών συζήτησαν παραγωγοί και γεωπόνοι στο πλαίσιο του Προγράμματος Ελληνικού Σίτου MISKO.

Μαθήματα Misko για παραγωγή υψηλής ποιότητας σκληρού

4
1

Κατά τη διάρκεια των διαδραστικών αυτών ημερίδων, αναδείχθηκε η αξία του μονοποικιλιακού σιταριού που προσφέρεται πλέον στην αγορά και έχει καλλιεργηθεί με τους «κανόνες» της συμβολαιακής γεωργίας. Παράλληλα, εκτενής ήταν η αναφορά στη δυνατότητα υιοθέτησης νέων πρακτικών και τεχνολογιών που μπορούν να βελτιώσουν τη διαχείριση των αγροκτημάτων και να συμβάλλουν, σημαντικά, στη μείωση του κόστους παραγωγής.


Θεοφάνης Γέμτος (Επιστημονικός Συνεργάτης Προγράμματος Ελληνικού Σίτου MISKO), κ. Καραγιώργος Νικόλαος (Αφοί Καραγιώργου ΑΒΕΕ)

Την οργάνωση των ημερίδων επιμελήθηκε ο Ομότιμος Καθηγητής και Υπεύθυνος του Προγράμματος Ελληνικού Σίτου MISKO Θεοφάνης Γέμτος, καθώς και ο Υπεύθυνος Προμηθειών Σίτου της εταιρίας Κώστας Θεοχαρίδης. Οι συμμετέχοντες, αγκάλιασαν τις εκδηλώσεις με ξεχωριστό ενδιαφέρον, θέτοντας ερωτήσεις και ανοίγοντας έναν εποικοδομητικό και παραγωγικό διάλογο για όλους.  


Θεοφάνης Γέμτος (Επιστημονικός ΣυνεργάτηςΠρογράμματος Ελληνικού Σίτου MISKO), κ. Κώστας Θεοχαρίδης (Υπεύθυνος Προμηθειών Σίτου MISKO), Ανθούλα Γιάκα (γραμματειακή υποστήριξη Προγράμματος Ελληνικού Σίτου MISKO)

Η ολοκλήρωση των ημερίδων δίνει τη σκυτάλη στις επόμενες δράσεις του Προγράμματος Ελληνικού Σίτου MISKO και στη χρηματοδότηση ερευνητικών προγραμμάτων καθώς και προ πτυχιακών και μετά – πτυχιακών εργασιών σε πανεπιστημιακά ιδρύματα σε όλη την Ελλάδα.


Θεοφάνης Γέμτος (Επιστημονικός ΣυνεργάτηςΠρογράμματος Ελληνικού Σίτου MISKO)

Σάββας Παυλίδης (Χ. Παυλίδης Α.Ε., Γεωργική), κ. Κώστας Θεοχαρίδης (Υπεύθυνος Προμηθειών Σίτου MISKO)

Διάφοροι Παραγωγοί (Σιάρκος Α.Ε.)

Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου

06-01-2018 14:51ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

κύριε Θεοχαρίδη είμαι παραγωγός σκληρού σίτου στο Ζαγκλιβερι Θεσσαλονίκης και αν υπάρχει ενδιαφέρον και από την πλευρά σας μπορούμε να συνεργαστούμε αυτή την στιγμή υπάρχουν 50 τόννοι περίπου διαθέσιμοι τηλ 6977643575

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία