BACK TO
TOP
Βαμβάκι

Στα 93 σεντς η επόµενη αντίσταση για το βαµβάκι

Χρηµατιστηριακά η αγορά βάµβακος έσπασε την αντίσταση των 90 σεντς ανά λίµπρα και πλέον βρίσκεται λίγο πάνω από τα 91 σεντς.

papadogianis_M_3_8

Γιάννης Παπαδογιάννης

13
0

Βέβαια, όπως αναφέρουν οι αναλυτές, εδώ και καιρό, περίπου από τα 88 σεντς, γίνεται ολοένα και δυσκολότερο για την αγορά να κατακτήσει υψηλότερα επίπεδα. Το καταφέρνει αλλά µετά από πολλές προσπάθειες. Φαίνεται πως το βαµβάκι έχει δυναµική για λίγο υψηλότερες τιµές, ειδικά αν συνεχιστεί η άνοδος των εµπορευµάτων και των µετοχών γενικότερα. Επόµενη αντίσταση βρίσκεται περί τα 93 σεντς ανά λίµπρα, ενώ η στήριξη έχει ανέβει στα 90 σεντς.

 

Στην αγορά µας επικρατεί πολλή ησυχία, λόγω της εποχής (καλοκαιρινές διακοπές). Παράλληλα οι εκκοκκιστές έχοντας ήδη πουλήσει αρκετές ποσότητες και βλέποντας τις τιµές συνεχώς να ανεβαίνουν για την ώρα προτιµούν να περιµένουν. Η ζήτηση εξακολουθεί να είναι υποσχόµενη και αφορά κυρίως αγορές από τα τουρκικά κλωστήρια. Ως αποτέλεσµα το πριµ επί του χρηµατιστηρίου έφτασε τα 6 σεντς ανά λίµπρα, αλλά κλείστηκαν µόνο µετρηµένες και επιλεκτικές δουλειές. Η πορεία της καλλιέργειας είναι ικανοποιητική, ωστόσο ακόµα δεν γνωρίζουµε την επιρροή του καύσωνα στις σοδειές.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία