BACK TO
TOP
Ελαίας Καρπός

Βραβείο αριστείας για την Olympian Green στο διεθνή διαγωνισμό EVΟ

Στον, ιδιαίτερα απαιτητικό, διεθνή διαγωνισμό ελαιολάδου, EVO - INTERNATIONAL OLΙVE OIL CONTEST που διεξήχθει στην Καλαβρία της Ιταλίας, με 431 συμμετοχές από 17 χώρες, η OLYMPIAN GREEN έλαβε μία ακόμα σημαντική διάκριση.

BEST_OF_GREECE

33
0

Οι 18 κριτές, από 10 χώρες, τίμησαν τις Ελληνικές συμμετοχές με 4 χρυσά και 4 αργυρά βραβεία, με το ‘’OLY OIL TRADITIONAL’’ της OLYMΡIAN GREEN να αριστεύει, διότι πέραν του χρυσού βραβείου, έλαβε και την διάκριση BEST OF GREECE, καθώς συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία απ’όλα τα Ελληνικά ελαιόλαδα.

Ο κ. Φώτιος Μαυρουδής, Γενικός Διευθυντής της OLYMPIAN GREEN δήλωσε:

Eίναι μεγάλη μας τιμή και είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι για το βραβείο αυτό, που αποδεικνύει ότι η επένδυση στην καινοτομία και ο πρωτοποριακός τρόπος παραγωγής ελαιολάδου της OLYMPIA GREEN, την τοποθετούν στις top εταιρίες του κλάδου της στην Ελλάδα

Η OLYMPIAN GREEN δραστηριοποιείται στην παραγωγή, τυποποίηση και εμπορία εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου, καθώς και μια μεγάλη γκάμα προϊόντων όπως επιτραπέζιων ελιών, μπαλσάμικου κλπ.  Εχει στην ιδιοκτησία της μία υπερσύγχρονη μονάδα ελαιουργίας και τυποποίησης, στην επαρχία Ολυμπίας, στην Πελοποννησο, μεγάλης δυναμικότητας, εξοπλισμένη με μηχανήματα προηγμένης τεχνολογίας, όπου εφαρμόζει καινοτόμες λύσεις στον τομέα της ελαιοποίησης και τυποποίησης.  Επιπλέον έχει αναπτύξει ένα σημαντικό δίκτυο παραγωγών και προμηθευτών για όλα τα προϊόντα της, τα οποία εξάγονται σε πάνω από 15 χώρες στον κόσμο.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία