BACK TO
TOP
Τεχνολογία Εισροών

Οι κτηνίατροι εκπαιδεύονται σε ελέγχους μονάδων υδατοκαλλιέργειας

Εκπαιδευτικό σεμινάριο σε ελεγκτές κτηνιάτρους από τη Διεύθυνση Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Υγείας των Ζώων και τη Διεύθυνση ΚΑΦΕ του Υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας θα πραγματοποιηθεί στις 13 Μαΐου 2015, και ώρα 9 το πρωί, στο Διοικητήριο της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας (πρώην Νομαρχία), στο Μεσολόγγι.

Όχι στις μονάδες ιχθυοκαλλιέργειας λένε στην Πάτμο

5
0

Θέμα του σεμιναρίου είναι: «Επίσημος έλεγχος σε μονάδες υδατοκαλλιέργειας» και στην εν λόγω ημερίδα έχουν κληθεί και οι ιχθυοκαλλιεργητές, καθώς και στελέχη των Υπηρεσιών Αλιείας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

«Η δράση εντάσσεται στην προσπάθεια εκπαίδευσης του προσωπικού της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, αλλά και των εκπροσώπων της παραγωγής, που έχει ξεκινήσει η Διεύθυνση Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, με στόχο, αφενός μεν την βελτίωση των ελεγκτικών μηχανισμών, αλλά και αφετέρου, την καλύτερη συνεργασία και, εν τέλει, βελτίωση των υγειονομικών συνθηκών της κτηνοτροφικής παραγωγής, καθώς της παραγωγής τροφίμων στην Περιφέρεια», αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία