BACK TO
TOP
Τεχνολογία Εισροών

Τη μυκητοκτόνο ουσία DuPont Zorvec ενέκρινε η ΕΕ

Έγκριση για τη δραστική ουσία oxathiapiprolin έλαβε η DuPont από την Ευρωπαϊκή Ένωση, με τη δεκαετή περίοδο έγκρισης να έχει ξεκινήσει από τις 3 Μαρτίου του 2017. Το εμπορικό σήμα της δραστικής ουσίας oxathiapiprolin είναι DuPont ™ Zorvec®.

Τη μυκητοκτόνο ουσία DuPont Zorvec ενέκρινε η ΕΕ

3
0
Τα προϊόντα με το δραστικό Zorvec® στη σύνθεσή τους βρίσκονται στη διαδικασία της αξιολόγησης, με την έγκρισή τους στην πρώτη χώρα να αναμένεται το 2018. Παγκοσμίως,  σκευάσματα με το  DuPont ™  Zorvec ®  έχουν λάβει εγκρίσεις στην Σιγκαπούρη, την Νότια Κορέα, την Κίνα, την Αυστραλία, την Ιαπωνία, το Μεξικό και το Βιετνάμ

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της Dupont:

Γενεύη, Ελβετία, 17 Μαρτίου του 2017 - η DuPont έλαβε έγκριση από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για τη δραστική ουσία oxathiapiprolin, το εμπορικό σήμα της οποίας είναι  DuPont ™  Zorvec®. Η δεκαετής περίοδος έγκρισης ξεκίνησε στις 3 Μαρτίου του 2017. Τα προϊόντα με το δραστικό Zorvec® στη σύνθεσή τους βρίσκονται στη διαδικασία της αξιολόγησης, με την έγκρισή τους στην πρώτη χώρα να αναμένεται το 2018. Παγκοσμίως,  σκευάσματα με το  DuPont ™  Zorvec ®  έχουν λάβει εγκρίσεις στην Σιγκαπούρη, την Νότια Κορέα, την Κίνα, την Αυστραλία, την Ιαπωνία, το Μεξικό και το Βιετνάμ.

Αυτό το επαναστατικό νέο μυκητοκτόνο – για χρήση σε αμπέλι, πατάτα και λαχανικά –  προσφέρει έναν απαράμιλλο συνδυασμό σταθερής και μεγάλης διάρκειας δράσης ενάντια σε περονόσπορους, βοηθώντας τους παραγωγούς να επιτύχουν καλύτερες αποδόσεις, κάθε εποχή, ακόμη και κάτω από δύσκολες περιβαλλοντικές συνθήκες.  Στην πατάτα τα σκευάσματα του  DuPont™  Zorvec® προσφέρουν τρεις έως τέσσερις επιπλέον ημέρες προστασίας σε σχέση με τα μυκητοκτόνα που κυκλοφορούν, δεν αποπλένονται με τη βροχή είκοσι λεπτά μετά την εφαρμογή και προστατεύουν τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της νέας βλάστησης που είναι απαραίτητα για την μεγιστοποίηση της απόδοσης κατά την εγκατάσταση της καλλιέργειας.

“Πρόκειται για ένα από τα πιο συναρπαστικά προϊόντα που έχουμε αναπτύξει εδώ και δεκαετίες” δήλωσε ο  Bernard Straebler, Τεχνικός Διευθυντής Μυκητοκτόνων σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική (ΕΜΕΑ). “ Υπερβαίνει σε απόδοση τα άλλα μυκητοκτόνα για ωομύκητες”

Πολλοί παραγωγοί και σύμβουλοι που συμμετείχαν σε επισκέψεις δοκιμών αγρού με σκευάσματα του  DuPont™  Zorvec® επισήμαναν τη δυνατότητα εξοικονόμησης χρόνου, νερού και άλλων πόρων λόγω της χρήσης του προϊόντος. Η συχνότητα εφαρμογής του είναι μικρότερη σε σχέση με προϊόντα που υπάρχουν στην αγορά για χρόνια και συνεπώς, οι παραγωγοί μπορούν να διαχειρίζονται καλύτερα και με μεγαλύτερη ευελιξία το χρόνο, τον εξοπλισμό και το προσωπικό, βελτιστοποιώντας την εμπορεύσιμη παραγωγή τους.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία