Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Τεχνολογία εισροών

Η αξιοποίηση της Αβερώφειου σε συνάντηση Κόκκαλη με Αγοραστό

Το σχέδιο του για την αξιοποίηση της Αβερώφειου Γεωργικής Σχολής στη Λάρισα, συζήτησε ο αρμόδιος υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Βασίλης Κόκκαλης υποδεχόμενος τον περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό....

Η αξιοποίηση της Αβερώφειου σε συνάντηση Κόκκαλη με Αγοραστό

0
0

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα, η συζήτηση χαρακτηρίστηκε εποικοδομητική, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου, ενώ ο υφυπουργός δήλωσε σχετικά:

«Με ιδιαίτερη  ικανοποίηση άκουσα τις σκέψεις-προτάσεις του περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού για την αξιοποίηση των εγκαταστάσεων της Αβερωφείου Γεωργικής Σχολής, ενώ με γεμίζει χαρά η σκέψη ότι η υπόθεση αναβάθμισης της αρχίζει να γίνεται κτήμα όλων των τοπικών φορέων.

Το ΥΠΑΑΤ επιθυμεί την συνεργασία όλων, προκειμένου το φιλόδοξο αυτό εγχείρημα να υλοποιηθεί άμεσα, για να προχωρήσει όπως πρέπει η κατάρτιση και εκπαίδευση των παραγωγών, ώστε να είναι κοινωνοί των σύγχρονων εξελίξεων και των αιτημάτων των διεθνών αγορών.

Στόχος μας είναι η Αβερώφειος Γεωργική Σχολή να αποκτήσει εξωστρέφεια και αν αυτή είναι εφικτή και σε άλλους τομείς, εκτός του πρωτογενούς καλώς να έρθει». 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire