BACK TO
TOP
Βιολογική Παραγωγή

Συνέλευση για Βιολογικά και δασικούς χάρτες στη Λακωνία

Γενική συνέλευση με αφορμή το νέο πρόγραμμα Βιολογικών την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου στη Λακωνία.

6
0

Έκτακτη γενική συνέλευση προκειμένου οι ενδιαφερόμενοι βιοκαλλιεργητές να ενημερωθούν για το νέο πρόγραμμα διοργανώνει η Ένωση Βιοκαλλιεργητών της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας, την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου και ώρα 18:30, στην Αίθουσα Λακώνων Ποιητών στο Διοικητήριο Λακωνίας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ένωσης, το θέμα της συνέλευσης είναι «Ενημέρωση για τις ομόφωνες αποφάσεις του Δ.Σ. και ενημέρωση για το Νέο Πρόγραμμα».

Σημειωτέον ότι, σύμφωνα με ανακοίνωση της Ένωσης, εκτός από τα θέματα που είχαμε προαναφέρει θα γίνει επιπλέον και ενημέρωση για το θέμα των Δασικών Χαρτών που έχει προκύψει, από τον Διευθυντή Δασών Λακωνίας.

Η Ένωση ευχαριστεί εκ των προτέρων την Διεύθυνση Δασών και προσωπικά τον Διευθυντή Κοντάκο Ηλία, για την άμεση ανταπόκριση τους.

Η συνέλευση –όπως αναφέρεται- διενεργείται σε μία κρίσιμη στιγμή εν όψει της υλοποίησης του νέου προγράμματος της Βιολογικής Γεωργίας.

Μετά από όλα όσα συνέβησαν στο προηγούμενο πρόγραμμα 2012-2016 (τις καθυστερήσεις, τις ποινές, τους αποκλεισμούς έως σήμερα) καλούμαστε ο καθένας ξεχωριστά να δώσει το παρόν στην παρούσα συνέλευση, προκειμένου όλοι να έχουν ολοκληρωμένη πληροφόρηση σχετικά με τη διαβούλευση που προηγήθηκε και με το πως φτάσαμε έως εδώ.

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία