BACK TO
TOP
Βιολογική Παραγωγή

Η μοριοδότηση για τη νέα προκήρυξη Βιολογικής

Σε διαβούλευση μέχρι τις 4 Οκτωβρίου θα βρίσκονται τα κριτήρια μοριοδότησης της νέας προκήρυξης Βιολογικής Γεωργίας και Κτηνοτροφίας, τα οποία κατά όπως φαίνεται δίνουν προτεραιότητα στη φυτική παραγωγή σε νεαρούς αγρότες έως 35 ετών με μικρές εκτάσεις και στη ζωική σε κτηνοτρόφους που παράγουν βιολογικές ζωοτροφές.

Η μοριοδότηση για τη νέα προκήρυξη Βιολογικής

30
3

Υπενθυμίζεται ότι στη νέα πρόσκληση θα ενταχθούν οι εξής καλλιεργητικές ομάδες:

• ρόδια, σύκα, µικρόκαρπες (φράουλες κ.λπ), αβοκάντο, ακρόδρυα, ακτινίδια µε 90 ευρώ ανά στρέµµα για νεοεισερχόµενους και παλιούς βιοκαλλιεργητές.

• καπνός, φυλλώδη λαχανικά, σταυρανθή, βολβώδη, καρότο, πατάτα 60 ευρώ ανά στρέµµα για παλιούς και νεοεισερχόµενους.

Με ανακοίνωσή του ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννη Τσιρώνης καλεί κάθε ενδιαφερόμενο να καταθέσει τα σχόλια και τις παρατηρήσεις του σχετικά με τα κριτήρια ένταξης στο ΜΕΤΡΟ 11.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «παρακαλούνται όπως τα σχόλια και οι παρατηρήσεις να αποστέλλονται έως και την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Biologikikritiria2017@yahoo.gr».


Βρείτε εδώ τον Πίνακα μοριοδότησης κριτηρίων στο νέο Πρόγραμμα Βιολογικής.pdf
Σχόλια (3)
Προσθήκη σχολίου

02-10-2017 18:00Δημήτρης

Γιατί στη δράση 11.1.1 και 11.1.2 είναι εκτός η μοριοδότηση στους επαγγελματίες αγρότες; Επίσης θα έπρεπε να αναφέρεται για πόσες και ποιες δράσεις παράλληλα θα μπορούν να επιδοτηθούν τα αγροτεμάχια που θα ενταχθούν (πχ Μέτρο 10.1.10/ 10.1.4 και άλλα πολλά)

Απάντηση

02-10-2017 09:38Chryssa

Προσπάθησα να στείλω το σχόλιό μου σχετικά με τη βαθμολογία και το email αυτό Biologikikritiria2017@yahoo.gr δεν υπάρχει...

Απάντηση

30-09-2017 22:54Ειρηνη Καρακωστα

Ποσα στρεμματα χρειαζεται για να ενταχθεις στο προγραμμα?

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία