Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Business

Αναδιάρθρωση στην οργανωτική δομή της Elbisco

Προσφορά Elbisco στους πληγέντες του Δήμου Μάνδρας

0
0

Σύμφωνα με τη νέα δομή της εταιρείας δημιουργούνται οι ακόλουθες τέσσερις Γενικές Διευθύνσεις με άμεση αναφορά στον Διευθύνοντα Σύμβουλο, κ. Δημοσθένη Ραμαντάνη:

Γενική Διεύθυνση Λειτουργιών με επικεφαλής τον κ. Νικόλαο Βουδούρη

Γενική Διεύθυνση Επιχειρησιακής Ανάπτυξης & Επικοινωνίας με επικεφαλής τον κ. Δημήτριο Ράπτη

Γενική Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών & Logistics με επικεφαλής την κα Χριστίνα Παπανδρέου

Γενική Εμπορική Διεύθυνση Ελλάδας, υπό την μεταβατική διοίκηση του Διευθύνοντος Συμβούλου μέχρι την επιτελική της στελέχωση

Σύμφωνα με τον κ. Ραμαντάνη, «Το νέο αυτό σχήμα έρχεται να ενισχύσει ακόμα περισσότερο την επιχειρηματική δυναμική της εταιρείας, αξιοποιώντας και ενδυναμώνοντας ικανούς και έμπειρους συναδέλφους μας».

Στο πλαίσιο της νέας διοικητικής οργάνωσης, ο μέχρι πρότινος Διευθυντής Οικονομικών της ELBISCO κ. Γεώργιος Βασιλάκης, αναλαμβάνει τη Γενική Διεύθυνση της Zitoluks στα Σκόπια, διαδεχόμενος τον κ. Γεώργιο Νικηφορίδη, ο οποίος μετά από 3,5 χρόνια αποχωρεί για να επιστρέψει στην Ελλάδα. Ο κ. Βασιλάκης με την εμπειρία και τεχνογνωσία που διαθέτει αναλαμβάνει ένα νέο διευρυμένο ρόλο.

Την νεοσυσταθείσα Γενική Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών & Logistics αναλαμβάνει η κα Χριστίνα Παπανδρέου, καταξιωμένο στέλεχος με σημαντική εμπειρία στους κλάδους των Οικονομικών και Logistics, τόσο σε ελληνικές όσο και πολυεθνικές εταιρείες.

«Με επιμονή, πάθος, δημιουργικότητα και αγάπη για την ELBISCO μας, είμαι σίγουρος ότι θα πετύχουμε στους στόχους μας και θα επιδιώξουμε όλοι μαζί την πραγμάτωση του οράματός μας με οδηγό τις κοινές μας αξίες», τόνισε ο κ. Ραμαντάνης.

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Επιλογές από τα έντυπα