BACK TO
TOP
Πολιτικές

Μπλόκο από το ΚΚΕ στην κυβέρνηση με νομοσχέδιο για τα μνημόνια

Στην αντεπίθεση έχει περάσει το ΚΚΕ καταθέτοντας σχέδιο νόµου για κατάργηση των µνηµονίων και όλων των εφαρµοστικών αποφάσεων, πρόταση που όπως υπενθυµίζει είχε ψηφιστεί επί της αρχής από τηn κυβέρνηση Τσίπρα, όταν είχε κατατεθεί σε Επιτροπή της Βουλής.

Μπλόκο από το ΚΚΕ στην κυβέρνηση με νομοσχέδιο για τα μνημόνια

0
0
«Με βάση τις διακηρύξεις του, ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να φέρει την πρόταση στην Ολοµέλεια της Βουλής» αναφέρει ανακοίνωση της Κοινοβουλευτικής Οµάδας του ΚΚΕ», ζητώντας να κατατεθεί άµεσα προς ψήφιση στη Βουλή η νέα συµφωνία που υπέγραψε η ελληνική κυβέρνηση µε ΕΕ, ΕΚΤ και ∆ΝΤ και ο κάθε βουλευτής να αναλάβει τις ευθύνες του µε ονοµαστική ψηφοφορία

Μάλιστα, ο γ.γ. ∆. Κουτσούµπας, µία µέρα πριν το αντικυβερνητικό συλλαλητήριο της 27ης Φλεβάρη στο Σύνταγµα, χαρακτήρισε «διαφηµιστική απάτη» τα περί «σκληρής» διαπραγµάτευσης και τόνισε ότι στο τέλος Ιουνίου θα έρθει νέο µνηµόνιο, υπογραµµίζοντας ότι ο όρος «Αριστερά» έχει γίνει «λάστιχο»

Την ίδια στιγµή, ο αγροτοσυνδικαλιστής Βαγγέλης Μπούτας οργανώνει κι αυτός επίθεση από… τα αριστερά στην κυβέρνηση µε αφορµή τον εορτασµό του Κιλελέρ στις 15 Μαρτίου, εκµεταλλευόµενος το ασαφές πλαίσιο της νέας ΚΑΠ, τις περικοπές στις επιδοτήσεις αλλά και τις καθυστερήσεις στις πληρωµές των αγροτών, που συνεχίζονται από τη σηµερινή πολιτική ηγεσία.

Το Κιλελέρ  θα αποτελέσει αφορµή συσπείρωσης και εκδήλωσης της αγανάκτησης, χωρίς να αποκλείεται να παρθούν αποφάσεις για µπλόκα,  αλλά και για την επανασύσφιξη µετά από µία περίπου 20ετία των σχέσεων «κόκκινων» και «γαλάζιων» αγροτοσυνδικαλιστών.
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία