BACK TO
TOP
Πολιτικές

Πιάνει έδρανο ο Λαρισαίος Νίκος Παπαδόπουλος

Το δρόμο προς το κοινοβούλιο στο Νίκο Παπαδόπουλο στρώνει με τα έως τώρα δεδομένα ο Αλέξης Τσίπρας, όπως πρώτη η εφημερίδα Agrenda έγραψε στο φύλλο που κυκλοφορεί στα περίπτερα, με την ορκωμοσία να είναι απλά θέμα χρόνου.

Πιάνει έδρανο ο Λαρισαίος Νίκος Παπαδόπουλος

0
0
Αν και δεν υπάρχει οριστική απόφαση για το ποια έδρα θα κρατήσει, αφού ο ίδιος μετέβη μετά την ορκωμοσία της κυβέρνησης στο εξωτερικό, τα νέα είναι καλά για το λαρισαίο αγροτοσυνδικαλιστή που ήταν τρίτος στο ψηφοδέλτιο Λάρισας, αφού σύμφωνα με πληροφορίες ο Αλέξης Τσίπρας κατά την έδρα του Ηρακλείου

Μιας περιοχής που με βάση όσα έβγαλε η κάλπη θα στερηθεί της παρουσίας του Βαγγέλη Μπούτα στο κοινοβούλιο, αφού το ΚΚΕ δεν πήρε έδρα στην Καρδίτσα. Αντίθετα, εντός βουλής είναι και πάλι ο Βασίλης Κόκκαλης των ΑΝΕΛ, από τη Λάρισα, ενώ τρανταχτές εκπλήξεις έκρυβε η τελευταία  κατανομή εδρών στην Ξάνθη, όπου μετά από αρκετά χρόνια, εκτός βουλής έμεινε ο Αλέκος Κοντός.

Βέβαια, οι άλλοι τέσσερις σκιώδεις της ΝΔ (Χαρακόπουλος, Αραμπατζή, Κασαπίδης, Καρασμάνης) επανεκλέχθηκαν. Όπως ακριβώς έγινε στη Βοιωτία με το Βαγγέλη Μπασιάκο (ΝΔ), στην Εύβοια το Βαγγέλη Αποστόλου, στην Ηλεία με το ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ το Γιάννη Κουτσούκο, στο Ηράκλειο με το Ποτάμι το Σπύρο Δανέλλη.
Βουλευτής επικρατείας με τη συμπαράταξη ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ εξελέγη και ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος, πρώην ειδικός γραμματέας ΥΠΑΑΤ, ενώ  εκτός έμεινε και ο Πάρις Κουκουλόπουλος (ΠΑΣΟΚ), καθώς δεν κέρδισε έδρα το κόμμα στην Κοζάνη. Παρών στη νέα σύνθεση του κοινοβουλίου θα είναι τέλος ο Κώστας Σκανδαλίδης (ΠΑΣΟΚ), αλλά και ο συνεταιριστής Μιχάλης Τζελέπης (ΠΑΣΟΚ) από το νομό Σερρών.
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία