BACK TO
TOP
Πολιτικές

Αγροδιατροφικός τομέας και εξαγωγές σε συνάντηση Μπόλαρη με Κύπριο πρέσβη

Στο ισοζύγιο εξαγωγών του αγροτοδιατροφικού τομέα και στις υπάρχουσες δυνατότητες αύξησης των εξαγωγών - εισαγωγών προϊόντων τόσο από τον αγροτικό, όσο και από τον κτηνοτροφικό τομέα εστίασαν στην συζήτησή τους ο Πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Κενεβέζος και ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Μάρκος Μπόλαρης.

Αγροδιατροφικός τομέας και εξαγωγές σε συνάντηση Μπόλαρη με Κύπριο πρέσβη

1
0

Ο Πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας αναφέρθηκε ενημερωτικά στις τρέχουσες εξελίξεις που αφορούν την πορεία του Κυπριακού και υπογράμμισε την σθεναρή διεθνή στάση του ΥΠΕΞ της Ελλάδας με πρόταξη της αποχώρησης των Τουρκικών στρατευμάτων κατοχής και τερματισμού του καθεστώτος των εγγυήσεων.

«Οι δυνατότητες αξιοποίησης της εμπειρίας, της έρευνας και καινοτομίας στον αγροτοδιατροφικό τομέα, οι συνέργειες Ελλάδος και Κύπρου στην διεθνή προβολή και εξωστρέφεια καθώς και η δυνατότητα από κοινού επιχειρηματικών πρωτοβουλιών ελλαδικών και κυπριακών επιχειρήσεων είναι τα σημεία για τα οποία συμφωνήθηκε περαιτέρω εμβάθυνση με συνεργασία των Υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης Ελλάδας – Κύπρου», αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση.

Ο Πρέσβης προσκάλεσε τον Αναπληρωτή Υπουργό, κ. Μπόλαρη, σε επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο, κάτι, που θα δώσει, όπως επεσήμανε, την ευκαιρία για επί τόπου διερεύνηση επιπρόσθετων τρόπων συνεργασίας και θα ενδυναμώσει την ήδη στενή συνεργασία Ελλάδας - Κύπρου.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία