BACK TO
TOP
Πολιτικές

Η κυβέρνηση βλέπει τον αγρότη σαν «αγελάδα για άρμεγμα», λέει ο Χαρακόπουλος

«Η αντίληψη της παρούσας διακυβέρνησης, που βλέπει τον παραγωγό ως «αγελάδα για άρμεγμα» επιβάλλοντας την πιο άγρια φορολόγηση δεν αφήνει περιθώρια καμιάς ελπίδας, όχι μόνον για τους αγρότες μας αλλά συνολικά για την ελληνική οικονομία. Ας ευχηθούμε, ωστόσο, τελικά να επικρατήσει η λογική και η αίσθηση του κοινού συμφέροντος και όχι μικροπολιτικές και ανεύθυνες επιδιώξεις». Τα παραπάνω αναφέρει σε μήνυμά του ο βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος προς το Δήμο Τεμπών, με αφορμή την 3η Πανδημοτική Γιορτή Ελιάς.

Πρώτες επαφές ηγεσίας του ΥΠΑΑΤ με την ΠΟΓΕΔΥ

2
0

Ο Θεσσαλός πολιτικός, οποίος βρίσκεται στο Λουξεμβούργο συμμετέχοντας στην 54η Διάσκεψη των Επιτροπών Ευρωπαϊκών Υποθέσεων (COSAC), στο μήνυμά του συγχαίρει τη Δημοτική Αρχή και όλους τους εμπλεκόμενους για την πληρότητα των θεμάτων που θα καλύψουν οι προσκεκλημένοι ομιλητές, καθώς και το πλήθος των παράλληλων δραστηριοτήτων που έχουν προγραμματιστεί.

Επίσης ο κ. Χαρακόπουλος επισημαίνει ότι «από τη θέση του Αναπληρωτή Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, είχα την ευκαιρία να ασχοληθώ με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ελαιοκαλλιέργεια στη χώρα μας. Στο μικρό διάστημα της θητείας μου προσπάθησα στο αυστηρό πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μου να προωθήσω ζητήματα προς όφελος των παραγωγών, όπως η ολοκλήρωση της διαπίστευσης τριών ελληνικών εργαστηρίων ελαιόλαδου στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα» του Αλέξανδρος Μπαλτατζή, αλλά και την αποτελεσματικότερη εφαρμογή των προγραμμάτων δακοκτονίας».

Ο πρώην υπουργός καταλήγει τονίζοντας ότι η εμπειρία του αυτή ενίσχυσε την πεποίθησή του ότι «η πρωτογενή μας παραγωγή μπορεί να καταστήσει την Ελλάδα συνώνυμη της ποιότητας και της δημιουργίας. Αρκεί η πολιτεία να βρίσκεται δίπλα στον παραγωγό, να τον καθοδηγεί και να τον συνδράμει, αλλά και ο παραγωγός να συνειδητοποιήσει ότι η εξαγωγή του λαδιού χύμα, στερεί την προστιθέμενη αξία του προϊόντος και από τον ίδιο».

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία