BACK TO
TOP
Πολιτικές

Σχέδιο μακρόπνοης πολιτικής σε κρασί και αμπέλι στην ατζέντα ΣΕΟ - Κασαπίδη

Καταγραφή και αποτίμηση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο οινοπαραγωγικός κλάδος στην παραγωγή αλλά και στην εμπορία έκαναν στο πλαίσιο συνάντησής τους στα γραφεία του Συνδέσμου Ελληνικού Οίνου ο Τομεάρχης του Αγροτικού τομέα της Νέας Δημοκρατίας κύριος Γιώργος Κασαπίδης με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου κ. Γ. Σκούρα και τον Διευθυντή κ. Θ. Γεωργόπουλο.

Σχέδιο μακρόπνοης πολιτικής σε κρασί και αμπέλι στην ατζέντα ΣΕΟ - Κασαπίδη

1
0

Εκτός αυτού συτζητήθηκαν τα προβλήματα, όπως η επιβολή του Ε.Φ.Κ., η παράνομη διακίνηση και λαθρεμπορία, κ.α. ενώ συζητήθηκαν προτάσεις για τις οι ομάδες διαχείρισης προϊόντων ΠΟΠ/ΠΓΕ για το κρασί, το θεσμικό πλαίσιο του κλάδου, τον οινοτουρισμό, το πολλαπλασιαστικό υλικό αμπέλου κ.α.

Ειδικότερα συζητήθηκε ο σχεδιασμός μακρόπνοης πολιτικής για το κρασί και την άμπελο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Συνάντηση εργασίας είχε στα γραφεία του Συνδέσμου Ελληνικού Οίνου ο Τομεάρχης του Αγροτικού τομέα της Νέας Δημοκρατίας κύριος Γιώργος Κασαπίδης με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου κ. Γ. Σκούρα και τον Διευθυντή κ. Θ. Γεωργόπουλο.

Έγινε καταγραφή και αποτίμηση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο οινοπαραγωγικός κλάδος στην παραγωγή αλλά και στην εμπορία. Προβλήματα όπως η επιβολή του Ε.Φ.Κ., η παράνομη διακίνηση και λαθρεμπορία, κ.α. και συζητήθηκαν προτάσεις για τις οι ομάδες διαχείρισης προϊόντων ΠΟΠ/ΠΓΕ για το κρασί, το θεσμικό πλαίσιο του κλάδου, τον οινοτουρισμό, το πολλαπλασιαστικό υλικό αμπέλου κ.α. Ειδικότερα συζητήθηκε ο σχεδιασμός μακρόπνοης πολιτικής για το κρασί και την άμπελο.

Ο Πρόεδρος ευχαρίστησε εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου τον κ. Κασαπίδη για το ενδιαφέρον που έδειξε για τα προβλήματα του κλάδου και ο κ. Κασαπίδης με τη σειρά του διαβεβαίωσε τον Πρόεδρο πως η Νέα Δημοκρατία ήταν και θα είναι στο πλευρό των οινοπαραγωγών όχι μόνο στη θεωρία, αλλά και έμπρακτα με όποιον τρόπο μπορεί.


Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία