BACK TO
TOP
Πολιτικές

Συνεδριάζει στις 11.00 το υπουργικό συμβούλιο

Υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα συνεδριάζει στις 11 το πρωί της Τετάρτης 21 Ιουνίου στη Βουλή το υπουργικό συμβούλιο. Η συνεδρίαση έρχεται σε συνέχεια των συναντήσεων που είχε ο πρωθυπουργός με τους πολιτικούς αρχηγούς, προκειμένου να τους ενημερώσει για τις αποφάσεις του Eurogroup και τις εξελίξεις στο Κυπριακό.

Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο εν όψει Eurogroup

1
0

Αμέσως μετά από τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου ο κ. Τσίπρας θα μεταβεί στις Βρυξέλλες, καθώς το απόγευμα θα συμμετάσχει και θα είναι κεντρικός ομιλητής στην ανοικτή εκδήλωση που διοργανώνει η «Προοδευτική Συμμαχία» (Progressive Caucus) του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, με τίτλο «Το σενάριο που λείπει - Μια εναλλακτική για τους Ευρωπαίους».

Τις επόμενες δύο μέρες ο Έλληνας πρωθυπουργός θα πάρει μέρος στις εργασίες της Συνόδου Κορυφής, που θα ξεκινήσουν την Πέμπτη το μεσημέρι και θα ολοκληρωθούν το μεσημέρι της Παρασκευής. Κυρίαρχα θέματα στην ατζέντα της Συνόδου θα είναι τα ζητήματα της μετανάστευσης, της ασφάλειας και της άμυνας, της απασχόλησης, της ανάπτυξης και τις διαπραγματεύσεις για το Brexit.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία