BACK TO
TOP
Πολιτικές

Πολιτική αντιπαράθεση για την τοποθέτηση του Στέλιου Παππά στον ΟΑΣΘ

Πολιτική κόντρα μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης πυροδότησε η τοποθέτηση του οικονομολόγου Στέλιου Παππά, πατέρα του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Νίκου Παππά, στη θέση του προέδρου της διοίκησης του ΟΑΣΘ.

Πολιτική αντιπαράθεση για την τοποθέτηση του Στέλιου Παππά στον ΟΑΣΘ

4
0

Την τοποθέτηση του Στ. Παππά ανακοίνωσε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης.

Η αξιωματική αντιπολίτευση με μία ιδιαιτέρως καυστική ανακοίνωση, εντάσσοντας με σκωπτικό τρόπο και το θέμα της αριστείας, αναφέρει:  «Ο πατέρας του Υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης κ. Παππά διορίστηκε πρόεδρος στον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης. Προφανώς αυτό έγινε κατόπιν κλήρωσης που πραγματοποίησε ο κ. Σπίρτζης. Και σε ανώτερα!»

Παράλληλα, σε ανάρτησή του στο Twitter, ο αντιπρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε: «Ο διορισμός του Στέλιου Παππά, πατέρα του Νίκου Παππά, δείχνει ότι δεν πίστευαν ποτέ σε τίποτε απ´ ό,τι έλεγαν και εδώ δεν φταίει ο Σόιμπλε».

Ο πρόεδρος του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης με ανάρτησή του στο Twitter σχολίασε «εδώ Παππάς. Εκεί Παππάς. Παντού Παππάς. Αν και οι τελευταίες πληροφορίες μιλούν για αντικειμενική και αδιάβλητη... κλήρωση».

Ειρωνικό ήταν και το σχόλιο του εκπροσώπου τύπου του ΠΑΣΟΚ Παύλου Χρηστίδη που με ανάρτηση του στα socail media σχολίασε: «Άλλο bus και άλλο μπαμπάς» σχολίασε από την πλευρά του ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ Παύλος Χρηστίδης.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία