BACK TO
TOP
Πολιτικές

Με οικονομικό-επενδυτικό περιεχόμενο η επίσκεψη Μακρόν στην Αθήνα

Σε πλήρη εξέλιξη οι προετοιμασίες της Αθήνας για την επίσκεψη του Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν στις 7 και 8 Σεπτεμβρίου, η οποία αναμένεται να έχει οικονομικο-επενδυτικό περιεχόμενο.

Με οικονομικό-επενδυτικό περιεχόμενο η επίσκεψη Μακρόν στην Αθήνα

2
0

Σκοπός του πρωθυπουργικού επιτελείου, όπως γράφει η Ναυτεμπορική, είναι η επίσκεψη Μακρόν και η παρουσία του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ να αποτελέσουν «δύο σε μία» πρωτοβουλίες, με σκοπό την ενίσχυση της προοπτικής ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας και κυρίως την επικράτηση της εικόνας ότι η Ελλάδα αποτελεί ελκυστικό πεδίο για σημαντικές διεθνείς επενδύσεις. Κυβερνητικές πηγές δεν δίνουν ονόματα, διότι όπως εξηγούν ακόμα το πρόγραμμα δεν έχει οριστικοποιηθεί, αλλά αναμένουν ισχυρούς επιχειρηματίες να συνοδεύουν τον Γάλλο πρόεδρο στην Αθήνα με σκοπό την υπογραφή σημαντικών συμφωνιών.

Ο Γάλλος πρόεδρος αναμένετα να φέρει μαζί του επιχειρηματίες και στελέχη του τραπεζικού κλάδου, ενώ οι σχετικές συνομιλίες θα επικεντρωθούν στους τομείς των μεταφορών, ειδικότερα των σιδηροδρόμων, της πληροφορικής, του τουρισμού, του real estate και του αγροδιατροφικού τομέα.

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία