BACK TO
TOP
Πολιτικές

Έχει μάκρος η υπόθεση της πώλησης οπλικών συστημάτων στη Σ.Αραβία

Τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα έβαλαν την Δευτέρα 27 Νοεμβρίου οι αρχηγοί των κομμάτων της αντιπολίτευσης στο κάδρο των υπευθύνων για το σκάνδαλο της πώλησης βλημάτων στην εμπόλεμη Σαουδική Αραβία. Σφοδρά πυρά από Γεννηματά, Κουτσούμπα, Θεοδωράκη και Λεβέντη.

Έχει μάκρος η υπόθεση της πώλησης οπλικών συστημάτων στη Σ.Αραβία

1
0

Η επισήμανση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, σύμφωνα με την οποία «αυτό, το οποίο αποκαλούσαμε “σκάνδαλο Καμμένου”, είναι “σκάνδαλο Τσίπρα – Καμμένου”», έδωσε τον τόνο στην πολύωρη κοινοβουλευτική αντιπαράθεση, καθώς είχε προηγηθεί η προσπάθεια του πρωθυπουργού να καλύψει τον υπουργό Άμυνας, επιμένοντας να μιλάει για «σκευωρία» κατά της κυβέρνησής του από «ένα μιντιακό λόμπι που καθοδηγεί την αντιπολίτευση».

Νέες αποκαλύψεις και νέα έγγραφα που θα παρουσιάσει την ερχόμενη Πέμπτη στη Bουλή ο Ανδρέας Λοβέρδος όπως ο ίδιος είπε μέσω του ΣΚΑΪ. Από τα έγγραφα αυτά, είπε, αλλά και από το τηλεγράφημα του πρέσβη στις 24 Αυγούστου, που έχει αποκαλύψει ο ίδιος, φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο κ Κοτζιάς γνώριζε τα πάντα.















Ο κ Λοβέρδος τόνισε επίσης ότι από τα τρία έγγραφα που κατέθεσαν στη βουλή η κυρία Γεννηματά και ο κύριος Θεοδωράκης, που δημοσιεύονται σήμερα στα ΝΕΑ, και από όσα επικαλέστηκε ο κ Τσίπρας,  προκύπτει ότι και ο ίδιος ο πρωθυπουργούς γνώριζε τα πάντα. Γνώριζε και για τον ίδιο τον Παπαδόπουλο, καθώς το όνομά του αναφέρεται στο έγγραφο που συνοδεύει την απόφαση του ΚΥΣΕΑ, την οποία έχει υπογράψει ο ίδιος ο κ Τσίπρας.















Σύμφωνα με τον κ Λοβέρδο, υπάρχει ζήτημα απιστίας και παραπομπής στο ειδικό Δικαστήριο.















Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία