BACK TO
TOP
Πολιτικές

Αναρτήθηκαν τα πόθεν έσχες στον ιστότοπο της Βουλής

Αναρτήθηκαν στον ιστότοπο της Βουλής οι δηλώσεις Πόθεν Εσχες 934 υπόχρεων πολιτικών προσώπων (βουλευτών, υπουργών, ευρωβουλευτών, Δημάρχων, Περιφερειαρχών, υπεύθυνων οικονομικών κομμάτων) για τα εισοδήματα και την κατάσταση περιουσιακής κατάστασης του 2015.

Αναρτήθηκαν τα πόθεν έσχες στον ιστότοπο της Βουλής

1
0
Για πρώτη φορά στην αρμοδιότητα της Επιτροπής εμπίπτει ο έλεγχος μιας νέας κατηγορίας υπόχρεων, αυτής των Δημάρχων και Περιφερειαρχών

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Επιτροπής εννέα υπόχρεοι δεν υπέβαλαν Δήλωση, ως όφειλαν, για τους οποίους  θα διαβιβαστεί  σχετικός φάκελος στον  Εισαγγελέα.  

Οι 9 υπόχρεοι που δεν κατέθεσαν δηλώσεις Πόθεν Έσχες είναι οι: Λ. Βένιος (Δήμαρχος Φολεγάνδρου), Αντ.  Μανιτάκης (πρώην υπουργός), Γ.  Γαλέος ( ΧΑ),  Ελένη Μακρή (ΧΑ), Αρ. Ματθαιόπουλος (ΧΑ), Στ Μπούκουρας (ΧΑ) , Σόδη Σταυρινούδη (πρώην βουλευτής ΝΔ) Κ. Τζαφέας (Δήμαρχος Μετσόβου) και Ανδρέας  Ψυχάρης.  

Οι δηλώσεις θα μείνουν αναρτημένες για όσο διάστημα διαρκεί η χρονική θητεία τους και επιπλέον τρία χρόνια.

Στην Επιτροπή Ελέγχου Δηλώσεων Περιουσιακής Κατάστασης μετέχουν: Πρόεδρος η κ. Τασία Χριστοδουλοπούλου, ο κ.  Γ. Κοντός, Αρεοπαγίτης, ο κ Αριστόβουλος - Γεώργιος   Βώρος,  Σύμβουλο της Επικράτειας, η κ. Ασημίνα Σαντοριναίου,  Σύμβουλος του Ελεγκτικού Συνεδρίου, η κ.  Άννα Ζαΐρη, Αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου και Προέδρος της Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες και της Χρηματοδότησης της Τρομοκρατίας και Ελέγχου Δηλώσεων Περιουσιακής Κατάστασης, ο κ. Γεώργιος Πάσχας, Διευθυντής της Διεύθυνσης Επιθεώρησης Εποπτευομένων Εταιρειών της Τράπεζας της Ελλάδας, ως αναπληρωτής του τακτικού μέλους, ο κ. Θεόδωρος Μητράκος   Υποδιοικητής  της Τράπεζας της Ελλάδος, ο οποίος, λόγω κωλύματος, απουσίαζε, ο κ. Ανδρέας  Ποττάκης, Συνήγορος του Πολίτη, ο κ. Σπ, Λάππας, βουλευτής του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. και Κ. Τσιάρας, βουλευτής της Ν.Δ.

Δείτε τις δηλώσεις πόθεν έσχες εδώ
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία