Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Πολιτικές

Η Ελλάδα γυρίζει σελίδα λέει ο Τζόναθαν Κόεν

Η Ελλάδα γυρίζει σελίδα λέει ο Τζόναθαν Κόεν

0
0

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Ελλάδα πέρασε μια πολύ δύσκολη οικονομική κρίση, έχει λάβει δύσκολες αποφάσεις και έχει κάνει σκληρή δουλειά για την υλοποίηση σημαντικών μεταρρυθμίσεων» τονίζει ο Αμερικανός αξιωματούχος, διαβεβαιώνοντας πως «επιχειρηματικά οι ΗΠΑ βλέπουν σοβαρά την Ελλάδα».

Ο κ. Κόεν θεωρεί «προνόμιο» το γεγονός ότι οι ΗΠΑ είναι η τιμώμενη χώρα στη φετινή ΔΕΘ και υπογραμμίζει ότι οι αμερικανικές επιχειρήσεις θα συμμετάσχουν στη διοργάνωση «επειδή βλέπουν ευκαιρίες».

Χαρακτηρίζει, μάλιστα, «ευκαιρία για την προώθηση του αμερικανικού brand στην Ελλάδα και την ευρύτερη περιοχή» τη ΔΕΘ και «εξαιρετικό» το επίπεδο συνεργασίας με τη διοίκηση του εκθεσιακού φορέα σε ό,τι αφορά τις προετοιμασίες για τη συμμετοχή των ΗΠΑ στη φετινή διοργάνωση.

Ο Αμερικανός αξιωματούχος, ο οποίος συνόδευσε τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκο Παππά, στις επαφές που είχε κατά την πρόσφατη περιοδεία του στις Ηνωμένες Πολιτείες, λέει ακόμα πως η επίσκεψη αυτή αποτέλεσε ένα «εξαιρετικό δείγμα συνεργασίας πάνω σ' ένα ζήτημα αμοιβαίου ενδιαφέροντος», το να έρθουν οι καλύτερες αμερικανικές επιχειρήσεις στη φετινή ΔΕΘ.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire