BACK TO
TOP
Πολιτικές

Επίσκεψη Κοντού σε Ξάνθη και Τρίκαλα

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Αλέξανδρος Κοντός και ο αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της Γενικής Διεύθυνσης Γεωργίας της Ε.Ε., κ. Lars Hoelgaard  θα μεταβούν σήμερα, Πέμπτη 26 Ιουνίου στην Ξάνθη, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης του τελευταίου στην Αθήνα.

Επίσκεψη Κοντού σε Ξάνθη και Τρίκαλα

1
0

Στην Ξάνθη τον κ. Κοντό συνοδεύουν ο Γενικός Γραμματέας Αγροτικής Πολιτικής και Διεθνών Σχέσεων, Χρήστος Αυγουλάς, ο Ειδικός Γραμματέας Κοινοτικών Πόρων και Υποδομών, Δημήτρης Παπαγιαννίδης, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες του Υπουργείου.

Το απόγευμα θα συναντηθούν με καπνοπαραγωγούς σε χωριά της Ξάνθης και μετά θα επισκεφθούν καλλιέργειες παραγωγής βάμβακος.

Την Παρασκευή, 27 Ιουνίου ο κ. Κοντός και ο κ. Hoelgaard, θα επισκεφθούν  καπνοκαλλιέργειες, ενώ αργότερα θα συναντηθούν με το Νομάρχη Ξάνθης και θα ακολουθήσει σύσκεψη με φορείς της περιοχής.

Το απόγευμα ο Υπουργός, θα παραστεί στα εγκαίνια του Συνεδρίου Αγροτουρισμού, που διοργανώνει η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης σε συνεργασία με την Αναπτυξιακή Ξάνθης και το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης με θέμα: “Αγροτουρισμός-Η πολιτιστική κληρονομιά της Ελληνικής Υπαίθρου” στις 27, 28 και 29 Ιουνίου 2008. 

Το Σάββατο, 28 Ιουνίου ο κ. Κοντός θα μεταβεί στα Τρίκαλα. Συγκεκριμένα, το πρόγραμμά του έχει ως εξής:  

10:30 Επίσκεψη στο Νομάρχη  Τρικάλων

11:00 Αναπτυξιακό Συνέδριο

12:00 Συνάντηση με τις ΕΑΣ Τρικάλων και Καλαμπάκας

Συνάντηση με τους Κτηνοτρόφους – Βοοτρόφους στα γραφεία της Ένωσης Τρικάλων             

13:00 Συνέντευξη Τύπου στα Τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης

18:30 Επίσκεψη στο Φράγμα Λυσαίου.

20:30 Παράθεση δείπνου σε όλα τα  Αγροτοσυνεταιριστικά  στελέχη  του Ν.   Θεσσαλίας.

Την Κυριακή 29 Ιουνίου ο κ. Κοντός, θα εκπροσωπήσει την κυβέρνηση στο αντάμωμα των Σαρακατσάνων όλης της χώρας, στο Περτούλι Τρικάλων.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία