BACK TO
TOP
Πολιτικές

Πραξικόπημα Κοντού στον ΕΛΟΓ

Επιβεβαιώνονται οι υποψίες για πραξικόπημα Κοντού στον υπό ίδρυση ΕΛΟΓΑΚ (Ελληνικός Οργανισμός Γάλακτος και Κρέατος). Με μία αιφνιδιαστική κίνηση, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων άλλαξε τη διάταξη του υπό συζήτηση νομοσχεδίου σχετικά με τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου.

Σπεύσατε εγκαίρως για 35 θέσεις στον ΕΛΟΓ

0
0
Ενώ στα πρακτικά της Βουλής που κατατέθηκε στις 8 Ιουλίου το άρθρο 15 μιλούσε για τέσσερις εκπροσώπους του υπουργείου, έναν εκπρόσωπο των τυροκόμων και έναν των γαλακτοβιομηχάνων, στο τελικό κείμενο με τις τροποποιήσεις, που κατατέθηκε μετά τη συζήτηση στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου, το άρθρο 15 μιλά για «έξι εκπροσώπους του ΥπΑΑΤ με τους αναπληρωτές τους», ξεχνώντας τους τυροκόμους και τους γαλακτοβιομήχανους.

Στόχος του κ. Κοντού είναι να ελέγχει πλήρως τα αποθεματικά του ΕΛΟΓΑΚ και να μπορεί να τα διαθέτει όπου επιθυμεί, χωρίς να ζητάει λογαριασμό από τα σωματεία στα οποία ανήκουν οι εισφορές, δηλαδή τον σύνδεσμο των γαλακτοβιομηχανιών (ΣΕΒΓΑΠ) και την ομοσπονδία των τυροκόμων και τυροπαραγωγών. Για τα μάτια του κόσμου αφήνει ως μέλος έναν εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων, τον οποίο ορίζει η ΠΑΣΕΓΕΣ, με το βλέμμα, βέβαια, στραμμένο στον νεοσυσταθέντα Σύνδεσμο Ελληνικής Κτηνοτροφίας.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία