BACK TO
TOP
Πολιτικές

Αγροτικό Κίνημα Ελλάδος: Η Ελλάδα σε πολιτικό αδιέξοδο

Στη διατύπωση τριών θεσμικών λύσεων «για να μπορέσει η Ελλάδα να βγει από το πολιτικό αδιέξοδο» προχωρά το Αγροτικό Κίνημα Ελλάδος, παίρνοντας αφορμή από το σκάνδαλο της Μονής Βατοπεδίου, το σκάνδαλο Siemens και πολλά άλλα σκάνδαλα σε Συνεταιρισμούς και σε Δημόσιες Υπηρεσίες.

Διαχειριστικό καπέλο στο αγροτικό Δ' ΚΠΣ βλέπει η ΠΟΣΕΥΓ

0
0

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, οι τρεις λύσεις συνοψίζονται ως εξής:

1)  Να δημοσιοποιούνται τα οικονομικά στοιχεία της Εκκλησίας και των Μοναστηριών. Να γίνει επιτέλους ο διαχωρισμός του Κράτους από την Εκκλησία.

2) Να μπορεί και ένας μόνο πολίτης, κατόπιν αιτήσεώς του, να ελέγχει οποιοδήποτε οικονομικό στοιχείο του Κράτους, της Εκκλησίας, των Πολιτικών Κομμάτων, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, των Συνεταιρισμών και γενικά όλων των Δημόσιων και Ιδιωτικών Οργανισμών.

3) Να καθιερωθούν άμεσες δημοκρατικές διαδικασίες στην λήψη των πολιτικών αποφάσεων, στην έγκριση των δημόσιων δαπανών, στον έλεγχο των δημοσίων έργων και των δημοσίων υπηρεσιών. Τελειώνει η εποχή που θεωρούσαν πρόβατα τον ελληνικό λαό.

«Καθημερινά βιώνουμε το μαρασμό των δημοκρατικών θεσμών, των ηθικών αξιών και της ανθρώπινης αξιοπρέπειας. Οι παραγωγικές τάξεις εμπαίζονται από το κράτος - μπάχαλο και από τα κόμματα της αρπαχτής. Οι παρανομίες διαδέχονται η μία την άλλη. Η κατάσταση αυτή δεν πάει άλλο. Χρειάζεται ανατροπή και υπέρβαση», περιλαμβάνει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία