BACK TO
TOP
Πολιτικές

Επαφές Χατζηγάκη στις Βρυξέλλες

Σειρά επαφών με ανώτερους αξιωματούχους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για όλα τα θέματα της ελληνικής γεωργίας, ξεκίνησε αργά το μεσημέρι της Δευτέρας, στις Βρυξέλλες, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σωτήρης Χατζηγάκης.

Χατζηγάκης: Πρόχειρος ο «δεκάλογος» Παπανδρέου για τους αγρότες

0
0

Συγκεκριμένα:

Πριν τη συνάντησή του με την αρμόδια Επίτροπο για θέματα γεωργίας, κ. Μποέλ, ο Έλληνας υπουργός θα συναντηθεί -μεταξύ άλλων- με την Επίτροπο αρμόδια για θέματα υγείας και προστασίας του καταναλωτή κ. Ανδρούλλα Βασιλείου, τους επιτελείς της Μόνιμης Ελληνικής Αντιπροσωπείας και τον επικεφαλής Πρέσβη κ. Βασίλη Κασκαρέλη, Έλληνες Ευρωβουλευτές κ.α.

Το βασικό πρόγραμμα των επαφών του κ. Χατζηγάκη στις Βρυξέλλες, έχει ως εξής:

ΔΕΥΤΕΡΑ 2/2/2009:

Συνάντηση με την Επίτροπο αρμόδια για θέματα υγείας και προστασίας του καταναλωτή κ. Ανδρούλλα Βασιλείου. Συζήτηση για θέματα κτηνιατρικής δημόσιας υγείας. Ανταλλαγή απόψεων. Προώθηση εκκρεμών θεμάτων που ενδιαφέρουν την ελληνική πλευρά.

ΤΡΙΤΗ 3/2/2009:

Σύσκεψη στη Μόνιμη Ελληνική Αντιπροσωπεία - Αγροτικό Τμήμα. Ενημέρωση του υπουργού για όλα τα εν εξελίξει θέματα του αγροτικού τομέα στην Ευρωπαϊκή Ένωση (γεωργία - κτηνοτροφία - αλιεία - δάση - διαρθρωτικά).

ΤΕΤΑΡΤΗ 4/2/2009:

Συνάντηση του υπουργού με την Επίτροπο αρμόδια για τη γεωργία και την αγροτική ανάπτυξη κ. Mariann Fischer Boel. Συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων για το θέμα του νέου ΟΣΔΕ (Ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης και Ελέγχου) και την εφαρμογή του στη χώρα μας, την άρτια οργάνωση του Οργανισμού Πληρωμών (ΟΠΕΚΕΠΕ), το πρόσφατο πακέτο των αποζημιώσεων στους Έλληνες Αγρότες και τη στρατηγική μας στον αγροτικό τομέα. Συζήτηση για το μέλλον της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής στην πορεία προς το 2013 αλλά και μετά το 2013. Τιμές και επάρκεια αγροτικών προϊόντων, συντελεστές παραγωγής.

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία