BACK TO
TOP
Αποζημιώσεις

Επίσκεψη Παυλόπουλου στα πλημμυρισμένα χωράφια των Σερρών

Τις καλλιεργήσιμες εκτάσεις που επλήγησαν από την υπερχείλιση του ποταμού Στρυμώνα τον περασμένο Μάρτιο, ζήτησε να επισκεφθεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος.

Δεκαπέντε χρόνια πίσω έφερε η κακοκαιρία την οικονομία του  Έβρου

2
0
Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, συνόδευσε χτες στην περιοδεία του στο νομό Σερρών ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας. Ο κ. Τζιτζικώστας υποδέχτηκε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στο αεροδρόμιο και ακολούθως μετέβησαν στον Ιερό Ναό Αγίου Νικήτα, όπου τελέστηκε η πανηγυρική πατριαρχική θεία λειτουργία προεξάρχοντος του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου.

Στη συνέχεια ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επισκέφτηκαν τις περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών, οι οποίες υπέστησαν καταστροφές από τις πρόσφατες πλημμύρες.

Ο κ. Τζιτζικώστας ενημέρωσε τον κ. Παυλόπουλο για το μέγεθος των καταστροφών, αλλά και για τις διεκδικήσεις των πληγέντων και σύσσωμης της κοινωνίας των Σερρών, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, για την άμεση καταβολή των αποζημιώσεων, αλλά και για την υλοποίηση των αναγκαίων αντιπλημμυρικών έργων, προκειμένου να μην επαναληφθούν ανάλογα φαινόμενα στο μέλλον.
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία