BACK TO
TOP
Δρώμενα

Χολιγουντιανή ληστεία στην Πειραιώς στα Πεζά

Λεία 10.000 ευρώ απέσπασε από τα ταμεία της Πειραιώς δίπλα στα γραφεία της Ένωσης Πεζών ο δράστης.

2
0

Ένοπλη ληστεία που θα… ζήλευαν ακόμα και οι Χουλιγουντιανοί σεναριογράφοι έγινε την Παρασκευή 21 Αυγούστου σε υποκατάστημα της τράπεζας Πειραιώς, ακριβώς δίπλα από τα κεντρικά γραφεία της Ένωσης Πεζών, με λεία όχι ιδιαιτέρως υψηλή, 10.000 ευρώ, που… πρόδωσε όπως φαίνεται τις προσδοκίες του ληστή.

Ήταν πρωί της Παρασκευής όταν ένας από τους οδηγούς ταξί που περιμένουν πελάτες έξω από το Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου (περίπου 15 χιλιόμετρα μακριά από τον τόπο της ληστείας) δέχθηκε πρόθυμα την πρόταση ενός εύσωμου και ευγενικού κυρίου να τον μεταφέρει στην Ένωση Πεζών. Ο οδηγός ούτε που μπορούσε να φανταστεί ότι ο πελάτης του έκρυβε μαζί του μία κοντόκανη καραμπίνα!

Ο ευγενικός κύριος είπε στον ταξιτζή να τον περιμένει έξω από τα γραφεία της Ένωσης, μπήκε μέσα στο μικρό χώρο του υποκαταστήματος της τράπεζας και περίμενε να έρθει η σειρά του για να εξυπηρετηθεί. Είχε ακάλυπτο το πρόσωπό του και φορούσε γυαλιά ηλίου. Όταν λοιπόν ήρθε η σειρά του ο άντρας φώναξε ληστεία, έβγαλε την καραμπίνα και μέσα σε λίγα λεπτά μάζεψε 10.000 ευρώ.

Βγήκε έξω, μπήκε ξανά στο ταξί, κατέβηκε λίγα χιλιόμετρα μακριά, πλήρωσε τον ταξιτζή και αναχώρησε.

Ο ληστής είχε φροντίσει με τον τρόπο του να καλύψει, όσο το δυνατόν, τα χαρακτηριστικά του προσώπου του,  καθώς φαίνεται να ήταν πλαστό το μουστάκι που έφερε, ενώ φορούσε και γυαλιά ηλίου. Η αστυνομία ωστόσο εκτιμά ότι βρίσκεται πολύ κοντά στη σύλληψή του, καθώς το γενετικό υλικό που άφησε πίσω του (π.χ. ιδρώτας εκεί όπου ακούμπησε) και η κατάθεση του ταξιτζή της παρείχαν πολύτιμα στοιχεία.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία