BACK TO
TOP
Δρώμενα

Ανοιξιάτικος ο καιρός σε πολλές περιοχές της χώρας

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου με τοπικές νεφώσεις στα βόρεια ηπειρωτικά και την θερμοκρασία σε υψηλά σχετικά για την εποχή επίπεδα.Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές και βραδινές ώρες κυρίως στα βόρεια ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία στα δυτικά και νότια 6 με 7 και τοπικά στο Ιόνιο 8 μποφόρ.

Ανοιξιάτικος ο καιρός σε πολλές περιοχές της χώρας

4
0

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 17 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 3 με 4 και από το μεσημέρι τοπικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 13 βαθμούς κελσίου.

Αναλυτική πρόγνωση:

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στην Μακεδονία όπου είναι πιθανόν να σημειωθούν ασθενείς βροχές κυρίως στην κεντρική Μακεδονία. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα η ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες. Άνεμοι: ανατολικών διευθύνσεων 3 με 4 πρόσκαιρα τοπικά έως 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 01 έως 13 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία κατά τόπους 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη. Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος. Καιρός: γενικά αίθριος. Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες από το απόγευμα. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα η ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες. Άνεμοι: ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 5 και βαθμιαία 5 με 6 στο Ιόνιο 7 τοπικά 8 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 7 έως 17 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα βόρεια. Άνεμοι: από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 και στα νότια 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 6 έως 17 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: γενικά αίθριος . Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στη βόρεια Κρήτη τις πρωινές ώρες. Άνεμοι: από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία έως 6 μποφόρ με τάση ενίσχυσης τη νύχτα. Θερμοκρασία: από 12 έως 18 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: γενικά αίθριος .λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες τις πρωινές ώρες. Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ.Θερμοκρασία: από 13 έως 18 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Πρόγνωση για την Τετάρτη 07-02-2018

Καιρός: λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές. Από το απόγευμα στα δυτικά, τα βόρεια και πιθανόν στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου θα σημειωθούν σποραδικές καταιγίδες. Άνεμοι: ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στα πελάγη 7 και πιθανόν τοπικά 8 μποφόρ. Σταδιακά από τα δυτικά θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς και θα εξασθενήσουν. Θερμοκρασία: σε άνοδο κυρίως ως προς τις ελάχιστες.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία