BACK TO
TOP
Δρώμενα

Νέα άδεια για τον Δημήτρη Κουφοντίνα

Με ομόφωνη απόφαση του Συμβουλίου των φυλακών χορηγήθηκε και η δεύτερη άδεια στον Δημήτρη Κουφοντίνα.

Νέα άδεια για τον Δημήτρη Κουφοντίνα

2
0
Με βάση τον σωφρονιστικό κώδικα ο Δημ. Κουφοτνίνας δικαιούνταν άδεια με τη συμπλήρωση 8 ετών στις φυλακές και εφόσον δεν εκκρεμεί υποθεση σε βάρος του ή εχει υποπεσει σε πειθαρχικά παραπτώματα. Πριν πάρει την άδεια τον περασμένο Νοέμβριο, ειχαν απορριφθεί 6 φορές. Συμφωνα με τον κώδικα για τη χορηγηση στης αδειας δεν κρινεται η βαρυτητα ή πράξη για την οποία καταδικάστηκε ο κρατούμενος αλλά η συμπεριφορά στις φυλακές. Δίδεται δε , οπως αναφερεται, για την σταδιακή επανένταξη του στην κοινωνία και την ενισχυση των δεσμών με την οικογενειά του .

Σύμφωνα με την απόφαση ο Δημήτρης Κουφοντίνας θα βγεί για δύο ημέρες από τη φυλακή αύριο το πρώί στις 9 και θα επιστρέψει σε δύο ημέρες, δηλαδή την Κυριακή στις 9. Οι περιροστικοί όροι που του επιβλήθηκαν ειναι η διαμονή στο σπίτι στο Βαρνάβα, να μην απομακρυνθεί απο τον δημο και να εμφανίζεται 2 φορές την ημέρα στο ΑΤ της περιοχής.

Η συγκεκριμένη άδεια είναι η δεύτερη κατά σειρά που εγκρίνεται για τον πολυισοβίτη της 17Ν καθώς είχε λάβει για πρώτη φορά άδεια προ διμήνου προκαλώντας, τότε, θύελλα αντιδράσεων από συγγενείς θυμάτων της τρομοκρατικής οργάνωσης.
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία