BACK TO
TOP
Δρώμενα

Αρχές Μαΐου η 43η έκθεση Γούνας Καστοριάς

Χώρος εμπορικών συναλλαγών και νέων συνεργασιών θα είναι και φέτος η διεθνής έκθεση Γούνας Καστοριάς (3-6 Μαΐου 2018), ο εκθεσιακός χώρος της οποίας ήδη έχει υπερκαλυφθεί με τη συμμετοχή 123 εκθετών που εκπροσωπούν τις μεγαλύτερες και πλέον δυναμικές επιχειρήσεις γούνας από 13 διαφορετικές χώρες.

Αρχές Μαΐου η 43η έκθεση Γούνας Καστοριάς

1
0

Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον και των εμπορικών επισκεπτών καθώς οι εγγραφές προέρχονται από 26 διαφορετικές χώρες ανάμεσά στις οποίες ξεχωρίζουν παραδοσιακές αγορές γούνας, όπως Ρωσία, Ουκρανία, Τουρκία Ευρώπη και Αμερική, αλλά και νέοι αγοραστές από Ιαπωνία, Μογγολία, Καζακστάν, Αζερμπαϊτζάν, Σρι Λάνκα, ενώ δεν λείπει και η Κίνα.

Σημαντική θα είναι και η παρουσία μίας μεγάλης Κορεάτικης αποστολής την οποία διοργανώνει ο  Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς σε συνεργασία με το Enterprise Greece και το γραφείο ΟΕΥ της πρεσβείας της Ελλάδος στη Σεούλ.

Την 43η Διεθνή Έκθεση Γούνας, η οποία  δίνει σημαντικές επιχειρηματικές ευκαιρίες σε Εκθέτες και επισκέπτες, συνδιοργανώνουν ο Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς, η ΔΕΘ – HELEXPO και η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, ενώ στηρίζεται από τα μεγαλύτερα Διεθνή Δημοπρατήρια Γούνας.

Μέγας Χορηγός της εκδήλωσης είναι η NAFA, ενώ  Χορηγός του FASHION GALA, που θα πραγματοποιηθεί την 1η ημέρα της Έκθεσης είναι η KOPENHAGEN FUR.  Χρυσός Χορηγός είναι το Δημοπρατήριο της SAFA FURS.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία