BACK TO
TOP
Δρώμενα

Η Ιταλία νικήτρια στην Έκθεση Επίπλων της Στοκχόλμης

Στα πλαίσια του Stockholm Furniture Fair 2019 αναδείχθηκαν πολλές νέες δημιουργίες, ιδέες και κατασκευές στον τομέα του design. Μάλιστα, κάποιες μας εντυπωσίασαν ιδιαίτερα και έχουμε μιλήσει ήδη για το πόσο απολαυστικές ήταν οι εικόνες από τη φετινή Εβδομάδα Design της Στοκχόλμης.

epipla

15
0

Αυτό που μας έκανε όλους εντύπωση όμως, ήταν η μεγάλη επιτυχία και ένταση που έφερε στην έκθεση η Ιταλική εταιρεία Selleti, η οποία με το διασκεδαστικό της ύφος, το vintage στιλ και την maximal αισθητική έκλεψε την παράσταση μέσα στην αυστηρή, κομψή, λιτή ατμόσφαιρα του σκανδιναβικού design. Το brand παρουσίασε την τελευταία του συλλογή σε συνεργασία με τον Ιταλό σχεδιαστή Marcantonio, γεμάτη με πολύ χρώμα και extravagant αντικείμενα.

Από τις 5 έως τις 9 Φεβρουαρίου, η παρουσία της Seletti στην έκθεση έδωσε μία νότα χιούμορ, ειρωνείας και διασκέδασης, μέσα από μία πληθώρα προϊόντων από τις διάφορες συνεργασίες του brand. Τα επιτραπέζια φωτιστικά my little evening και candle twin σχεδιασμένα από το Marcantonio, είναι τα δύο αποκλειστικά preview που παρουσιάστηκαν πρώτη φορά στη Στοκχόλμη.

Μάλιστα, το candle twin, δηλαδή δύο κηροπήγια που ενώνονται με ένα φωτεινό ουράνιο τόξο, αποτέλεσε και την εικόνα του promo για την συμμετοχή της Seletti. Το φωτιστικό αυτό, με τον παράδοξο και χιουμοριστικό χαρακτήρα, έχει τη δυνατότητα να επαναφορτίζεται μέσω USB και αποκτά έτσι και έναν πιο προσιτό χαρακτήρα που συχνά απουσιάζει από το design.

Δεν έλειπε φυσικά η ειδική συλλογή για του Αγίου Βαλεντίνου, η οποία περιελάμβανε ένα φωτιστικό σε σχήμα καρδιάς και ένα ποντίκι που κρατά μία μικρότερη κόκκινη καρδιά που φωτίζεται. Επίσης, στην έκθεση μπορούμε να δούμε ένα μεγάλο μέρος της συνεργασίας της Selleti με το Toiletpaper, που συμπεριλαμβάνει τρελά, φανταστικά patterns, καθρέφτες και πολύ χρώμα.

Πραγματικά, είναι πολύ δύσκολο να ξεχωρίσουμε κάποια από τα αντικείμενα και τις συνθέσεις της Saletti, καθώς η ποικιλία είναι εντυπωσιακή και κάθε κομμάτι είναι μοναδικό και καθόλου συμβατικό. Πρόκειται για μία συλλογή γεμάτη χαρά και ένταση, που προκαλεί στο θεατή και τον χρήστη την ανάγκη να παίξει, να μπερδευτεί, να γελάσει και να νιώσει κι αυτός ξεχωριστός. Η Saletti δε φοβάται ούτε το χρώμα, ούτε τα μοτίβα, ούτε την υπερβολή και επειδή ξέρει να τα διαχειρίζεται σωστά, κέρδισε σίγουρα τις εντυπώσεις στο Furniture Fair.

Πηγή: protothema.gr

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία