BACK TO
TOP
Διαρθρωτικά Μέτρα

Οι δικαιούχοι αυτόχθονων φυλών ζώων σε Ζάκυνθο, Πέλλα και Φλώρινα

(Upd) Δύο αγρότες στη Ζάκυνθο, 13 στην Πέλλα και 8 στη Φλώρινα είναι οι δικαιούχοι του προγράμματος που αφορά την πενταετή ένταξη της δράσης 3.1 «Διατήρηση απειλούμενων αυτόχθονων φυλών αγροτικών ζώων» του μέτρου 2.1.4 «Γεωργοπεριβαλλοντικές ενισχύσεις» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (Π.Α.Α) 2007-2013 «Αλέξανδρος Μπαλτατζής» με πρώτο έτος εφαρμογής το 2013.

Πράσινο φως για το φετινό πρόγραμμα σπογγώδους εγκαφαλοπάθειας

2
0

Στη σχετική απόφαση υπάρχει λίστα με τους επιτυχόντες και τους απορριπτόμενους των παραπάνω τριών Περιφερειακών Ενοτήτων, καθώς και την αιτιολογία για την απόρριψη. Να σημειωθεί ότι στην Περιφερειακή Ενότητα Ζακύνθου απορρίφθηκαν 8 άτομα, στην Πέλλα ένας αγρότης και στην Περιφέρεια Φλώρινας 6.

Βρείτε εδώ ολόκληρη τη σχετική απόφαση:  Οι δικαιούχοι αυτόχθονων φυλών σε Ζάκυνθο, Πέλλα και Φλώρινα.pdf

 

Το σχετικό δελτίο τύπου του υπουργείου

Πενταετείς ενισχύσεις για τη διατήρηση απειλούμενων αυτοχθόνων φυλών

Την απόφαση για την ένταξη νέων δικαιούχων στο πρόγραμμα διατήρησης αυτοχθόνων φυλών ζώων από τους νομούς Ζακύνθου, Πέλλας και Φλώρινας, υπέγραψε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γιώργος Καρασμάνης.

Να σημειωθεί ότι οι δικαιούχοι των οποίων οι αιτήσεις εξετάστηκαν και εγκρίθηκαν από τις αρμόδιες περιφερειακές Διευθύνσεις του υπουργείου προέρχονται από τους νομούς Ζακύνθου, Πέλλας και Φλώρινας. Πρόκειται για δικαιούχους οι οποίοι ενισχύονται για 5 έτη από το τη δράση 3.1 του  μέτρου 2.1.4 «Γεωργοπεριβαλλοντικές ενισχύσεις» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2007-2013 «Αλέξανδρος Μπαλτατζής», με πρώτο έτος εφαρμογής το 2013.

Η υπογραφή των αποφάσεων ένταξης για τις υπόλοιπες Περιφερειακές Ενότητες της χώρας  θα γίνεται αμέσως μετά την αποστολή στην  Κεντρική Υπηρεσία  του ΥπΑΑΤ των αποτελεσμάτων αξιολόγησης από τις κατά τόπους αρμόδιες Διευθύνσεις Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία