BACK TO
TOP
Διαρθρωτικά Μέτρα

Τα νέα επιχειρησιακά σχέδια της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

Εκδήλωση για ένα νέο αναπτυξιακό τεχνολογικό εργαλείο που προωθεί η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, μέσα από το ηλεκτρονικό καλάθι των προΪόντων της, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 29 Αυγούστου και ώρα 18:30 μ.μ., στον χώρο ημερίδων στην τέταρτη Έκθεση Τοπικών Προϊόντων στο λιμάνι Ι.Π.Μεσολογγίου.

Ανεβαίνει ο πήχης των απαιτήσεων για τα βιολογικά

2
0

Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «ΑΙΤΩΛΙΑ» σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και το Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου, στο πλαίσιο της Δράσης 7 «Δικτύωση σε τοπικό επίπεδο» της Πράξης «Δίκτυο Προώθησης της Απασχόλησης στην ΑΙΤΩΛΙΑ», σας προσκαλεί στο 1ο Workshop με θέμα «Ηλεκτρονικό Καλάθι προϊόντων Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος», που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 29 Αυγούστου.

Στόχος μέσα από την αναπτυξιακή τεχνολογία θα είναι να ενημερωθούν οι επιχειρήσεις του κλάδου της Μεταποίησης/Τυποποίησης, να αξιοποιήσουν τις δράσεις της Πράξης ενισχύοντας τους ωφελούμενους μέσα από τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:

18:30   Προσέλευση – Εγγραφές συμμετεχόντων.

18:45  Έναρξη Workshop - Παρουσίαση της Πράξης «Δίκτυο Προώθησης της Απασχόλησης στην ΑΙΤΩΛΙΑ» Ρόμπολας Γεώργιος Υπεύθυνος Πράξης για το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας.

19:00  Παρουσίαση του Επιχειρησιακού σχεδιασμού της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος στον πρωτογενή τομέα. Κα Κακαρίδη Ελένη γεωπόνος- υπάλληλος Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας Π.Δ.Ε..

19:30  Παρουσίαση του αναπτυξιακού εργαλείου «Ηλεκτρονικό Καλάθι προϊόντων Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος».

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία